VEĆ MOŽEŠ DA GA PRIMIŠ U RI*ICU I GU*U: Pedofil iz Zaječara slao STRAVIČNE PORUKE DEVOJČICI OD 12 GODINA! (FOTO)
Pedofil iz Zaječara, Foto: Printscreen/facebook

I NIKO NE REAGUJE!

VEĆ MOŽEŠ DA GA PRIMIŠ U RI*ICU I GU*U: Pedofil iz Zaječara slao STRAVIČNE PORUKE DEVOJČICI OD 12 GODINA! (FOTO)

Pravo je vreme da penis uđe u tebe, napisao joj je

Objavljeno:

U Fejsbuk grupi „Stop pedofiliji“ objavljena je stravična prepiska s predatorom G.M. (29) iz Zaječara, koji je devojčici koja je izmišljena i ima navodno 12 godina slao poruke i fotografije penisa.

Naime, on je pokušao da je ubedi da stupi sa njim u seksualne odnose gnusnim rečima:

- Pravo je vreme da penis uđe u tebe, napisao joj je.

foto: Printscreen

Naime, grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je predatora dok se preko Fejsbuka dopisivao s navodnom devojčicom iz Požarevca. Grupa „Stop pedofiliji“ redovno objavljuje komunikaciju pedofila s devojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore.

Ovog puta, "ulovili su" Zaječarca koji se predstavlja kao auto-mehaničar.

On je mislio da učenici šestog razreda šalje slike svog penisa i poruke škatljive sadržine.

Navodno maloletna devojčica, iza čijeg lažnog profila stoje lovci na seksualne predatore, pitala je pedofila: „Jeste li vi stvarno čovek sa slike? Imam jednog drugara koji tako zeza drugarice!“. Tražila je da stavi prst na usnu ili kosu i tako se slika, a on se odmah upecao na mamac, potvrdio da je na profilu njegova slika i poslao joj fotografiju s prstom na usni!

Zaječarac joj je ponudio da vidi njegov polni organ: „Da vidiš kakav je, pa posle obriši“. Kada joj je poslao fotografiju, ona je odgovorila: - Strašan je... Stid me je i plašim se. Nikad ga nisam videla! Mlada sam - a on je uzvratio: - Ima 18 centimetara i debeo je osam.

On je već na početku napisao devojčici koja ima 12 godina da je vreme da počne sa seksualnim odnosima.

- Od tih godina treba da se počne, da penis uđe u tebe. Na njen odgovor da ne zna ništa o tome i pitanje da li i drugim devojčicama šalje slike da ih gledaju, odgovorio je: „Da, tako je“.

Savetovao joj je da obriše poruke da ih neko ne bi video. Zatim se predstavio, navodeći da je iz Zaječara, da ima 29 godina i da radi kao auto-mehaničar. Na opasku: - Nisu vam problem mojih 12 godina, sigurno? Ja sam šesti razred - bestidnik je odgovorio: - Već možeš da ga primiš u ri*icu i gu*u.

Ceo razgovor sa predatorom objavljen je u otvorenoj grupi na Fejsbuku „Stoppedofilijisp“, dok su za fotografiju polnog organa, koju je poslao devojčici, napisali „da ne mogu da je puste zbog standarda Fejsbuka“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.