JUGOSLAV SMILJKIĆ (51) UBIJEN U JOHANSEBURGU Srbin izrešetan u Južnoj Africi, U NJEGA SU SASULI 10 hitaca!
Zvanične potvrde o njegovoj smrti još nema, ali su naše vlasti Južnoafričkoj Republici poslale njegove otiske prstiju kako bi se utvrdilo o kome je reč, Foto: Shutterstock

STRAŠNO!

JUGOSLAV SMILJKIĆ (51) UBIJEN U JOHANSEBURGU Srbin izrešetan u Južnoj Africi, U NJEGA SU SASULI 10 hitaca!

Zvanične potvrde o njegovoj smrti još nema, ali su naše vlasti Južnoafričkoj Republici poslale njegove otiske prstiju kako bi se utvrdilo o kome je reč

Objavljeno:

Muškarac koji je izrešetan u mafijaškoj sačekuši u Johanesburgu, u Južnoj Africi, identifikovan je kao Srbin Jugoslav Smiljkić (51).

Zvanične potvrde o njegovoj smrti još nema, ali su naše vlasti Južnoafričkoj Republici poslale njegove otiske prstiju kako bi se utvrdilo o kome je reč.

- Ubijeni je kod sebe imao lažna češka dokumenta, ali je neophodno da se obavi procedura kako bi njegov identitet bio definitivno potvrđen -rekao je sagovornik našeg lista.

Kako saznajemo, Smiljkić u Srbiji nema kriminalni dosije, ali se ispituje motiv obračuna i njegove veze sa podzemljem u Južnoafričkoj Republici.

- U Srbiji je čist, ali se proverava da li njegovo ubistvo ima veze sa mafijaškim likvidacijama i ratom srpskih klanova u Južnoafričkoj Republici - navodi naš izvor.

Ubistvo se dogodilo u subotu oko 10.30 sati, u Johanesburgu.

- On je vozio motocikl, a u jednom trenutku je stao pored puta da telefonira. Iza njega se iznenada stvorila crna „honda akord”, iz koje su istrčala dvojica napadača i osula paljbu po njemu - objavili su afrički mediji.

Napadači, obučeni u crno, imali su fantomke na glavama i naočare za sunce, dok su na rukama imali rukavice.

- U čoveka su ispalili najmanje 10 hitaca i pogodili ga sa šest u grudi. Jedan napadač je otrčao ka automobilu, a drugi je prišao žrtvi i pucao mu dva puta u lice - ispričao je očevidac.

Prolaznici su pokušali da pomognu teško ranjenom Srbinu, jer je još bio živ, ali je ubrzo izdahnuo.

Jedan od srpskih begunaca koji su utočište našli u Africi jeste i Dobrosav Gavrić, osuđeni za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana.

Njegov saučesnik Milan Đuričić Miki krajem aprila prošle godine izrešetan jr u Johanesburgu.

U seriji likvidacija u toj zemlji dosad je ubijeno desetak ljudi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.