MOTKOM SILOVALI DEČAKA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Vređali ga, bacali u BLATO pa SNIMALI! NEZAPAMĆEN HOROR NA VOŽDOVCU
Otac dečaka Andrea Mitrović tvrdi da mu je sin žrtva vršnjačkog nasilja koje je kulminiralo kada ga je grupa učenika seksualno zlostavljala drvenom motkom u dvorištu škole!, Foto: Kurir / Privatna arhiva

STRAVIČAN ZLOČIN U OŠ "KARAĐORĐE"

MOTKOM SILOVALI DEČAKA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Vređali ga, bacali u BLATO pa SNIMALI! NEZAPAMĆEN HOROR NA VOŽDOVCU

Otac dečaka Andrea Mitrović tvrdi da mu je sin žrtva vršnjačkog nasilja koje je kulminiralo kada ga je grupa učenika seksualno zlostavljala drvenom motkom u dvorištu škole

Objavljeno: 18.03.2019. 22:38h
  • 1k

Andrea Mitrović iz Ripnja tvrdi da su njegovog sina P. M. (10), učenika četvrtog razreda OŠ "Karađorđe" na Voždovcu, dvojica vršnjaka iz odeljenja najpre vređala, a potom silovala motkom u dvorištu škole, sve vreme snimajući stravične scene zlostavljanja.

Zgroženi otac kaže za Kurir da se zločin dogodio 4. marta oko 17 sati, kad su đaci izašli iz škole.

Rupa na pantalonama

- Moj sin se tog dana vratio kući pocepan i prljav. Primetio sam veliku rupu na njegovim pantalonama i pitao sam ga šta se desilo. Prvo nije imao hrabrosti da mi kaže, ali sam ubrzo ugledao rane koje je imao na analnom otvoru. "Tata, dečaci su me maltretirali u školi", bilo je prvo što mi je rekao, a zatim je otkrio detalje koje bih voleo da zaboravim - priča kroz suze Mitrović.

Povređeni dečak!
Povređeni dečak! foto: Kurir / Privatna arhiva

Prema njegovim rečima, dvojica učenika su njegovog sina nazivala pogrdnim imenima, udarala, bacala u blato, a potom silovala motkom.

- Odvukli su ga iza škole i tu je počeo psihički i fizički teror. Uvrede su odjekivale parkom, a zatim je jedan od njih uzeo drvo i počeo divljački da ga gura u analni otvor mog sina. Dete je vrištalo i dozivalo pomoć, a đaci su svirepo zlostavljanje snimali mobilnim telefonima. Jedan se grohotom smejao, a drugi je ispuštao krike koji su podsećali na lavež besnog psa. Moj sin je, prepričavajući strašne i bolne scene, plakao, a ja sam se trudio da zadržim suze - priseća se potreseni otac.

Krvava jakna!
Krvava jakna! foto: Kurir / Privatna arhiva

Kako kaže, slučaj nije prijavio policiji jer mu je direktor škole rekao da to ne radi.

Poslušao direktora

- Razgovarao sam s direktorom i on me je posavetovao da slučaj ne prijavljujem policiji. Rekao mi je da će on da kontaktira s roditeljima i da će se postarati da se ovo više ne ponovi. Međutim, dve nedelje kasnije, i dalje ništa nije preduzeto, nikakav razgovor nije zakazan - kaže Mitrović.

Krvava jakna!
Krvava jakna! foto: Kurir / Privatna arhiva

Međutim, Milan Žegarac, direktor OŠ "Karađorđe", kaže za Kurir da se incident nije dogodio kao što ga je Mitrović opisao.

- Nije bilo baš tako, ali je ceo slučaj u proceduri. Kontaktirali smo s roditeljima tih učenika i sada se ispituje šta se tačno tog dana dogodilo. Trenutno ne mogu ništa više od toga da vam kažem - navodi direktor škole.

Otac sa sinovima!
Otac sa sinovima!foto: Kurir / Privatna arhiva

(Espreso.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media