MONSTRUM S NOVOG ZELANDA PRE MASAKRA SLUŠAO I HIT ERE OJDANIĆA?! Bizarni obrt u ubistvu godine
Oglasio se i Era Ojdanić koji je bio u šoku nakon saznanja da je Tarant pre napada slušao njegovu pesmu!, Foto: Printscreen / Youtube, Printscreen

GOSPODE BOŽE

MONSTRUM S NOVOG ZELANDA PRE MASAKRA SLUŠAO I HIT ERE OJDANIĆA?! Bizarni obrt u ubistvu godine

Oglasio se i Era Ojdanić koji je bio u šoku nakon saznanja da je Tarant pre napada slušao njegovu pesmu

Objavljeno: 16.03.2019. 14:04h
  • 9

Australijanac Brenton Tarant (28), optužen za napad na Novom Zelandu u kojem je ubijeno 50 ljudi, pre napada je navodno slušao čitav niz srpskih pesama među kojima se našao i hit Ere Ojdanića "Zlatibore visoka planino"!

Oglasio se i Era Ojdanić koji je bio u šoku nakon saznanja da je Tarant pre napada slušao njegovu pesmu.

- Kuku meni, majko moja, šta me ovo opet snađe?! Da terorista sa Novog Zelanda sluša moju "Zlatibore, visoka planino"! Ovo je strašno... Ovo je užas! Ne mogu da verujem! Kada sam čuo na televiziji moju muziku... Šta mogu da kažem? Mnogo mi je žao! Moje iskreno saučešće svim porodicama na Novom Zelandu koje su izgubile svoje najmilije u džamiji. Toliko mogu kao čovek da kažem... Mnogo mi je žao. Nikada neću prežaliti taj nevini narod što je izginuo - rekao je Era.

foto: Printscreen / Twiter

Tarant je slušao i pesmu "Karadžiću vodi Srbe svoje" Željka Grmuše.

- Pesma je snimljena u ratu kao moralna podrška našoj vojsci. Ja sam je otpevao i ne stidim se, ali sada je koriste da osude ceo srpski narod. Pa, kakve ona veze ima sa terorizmom? On je odlučio da to uradi pa makar slušao srpsku, kinesku ili neku treću pesmu. Osećam se ugroženo, a videćemo šta će biti, hoće li mi i policija zakucati na vrata... Ja se izdržavam stočarstvom, gura se nekako, zapevam samo ponekad na svadbama i to nikada nacionalne pesme - rekao je Grmuša.

BONUS VIDEO:

NASER ORIĆ ME JE HAPSIO, GIŠKA JE BIO SA MNOM! Vuk Drašković otkriva sve TAJNE 9. marta

(Espreso.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media