SVI KOJI IMAJU DOKAZE O OLIVEROVOM UBICI NEKA IH PREDAJU NADLEŽNIMA ILI NEKA ĆUTE! Milena Ivanović besna
Ona je dodala da apsolutno veruje policiji i tužilaštvu Srbije!, Foto: Printscreen / Prva TV

APEL

SVI KOJI IMAJU DOKAZE O OLIVEROVOM UBICI NEKA IH PREDAJU NADLEŽNIMA ILI NEKA ĆUTE! Milena Ivanović besna

Ona je dodala da je strašno što nakon toliko vremena ima samo političke zloupotrebe i izjava poput jučerašnje koju, kako je rekla, doživljava kao atak na njega, porodicu i državu Srbiju

Objavljeno:

Milena Popović Ivanović izjavila je da je strašno to što ni posle 14 meseci nema imena ubica jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića.

Ona je dodala da je strašno što nakon toliko vremena ima samo političke zloupotrebe i izjava poput jučerašnje koju, kako je rekla, doživljava kao atak na njega, porodicu i državu Srbiju.

"Apelujem na sve koji imaju dokaze i prave informacije da se obrate nadležima organima, da u suprotnom ćute, ili da pomognu da se ubistvo reši do kraja i jednom za sva vremena da se prestane sa sakuplanjem političkih poena", rekla je supruga Olivera Ivanovića za RTS. Ona je dodala da apsolutno veruje policiji i tužilaštvu Srbije. "Znam da predano i svakodnevno rade da se otkrije ubica, tako da od njih upravo očkujem da dobijemo informaciju ko je počinio ovaj gnusni zločin", rekla je Milena Popović Ivanović. Nakon što je kosovski predsednik Hašim Tači izjavio da iza ubistva stoji Milan Radoičić, a da je vlast u Beogradu naručilac, kosovski tužilac Sulj Hodža izjavio je da je reč o političkim izjavama i da on o tome nema podataka.

BONUS VIDEO:

Protest " Prvi od milion milion razloga – za Olivera": Branislav Trifunović se obratio prisutnima!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.