UDARAO JU JE U RADIJATOR DOK GA NIJE IŠČUPAO IZ ZIDA! Roditelji pretučene Ivane o PAKLU KOJI JE ONA PREŽIVELA
Đorđe Lacković pretukao je svoju devojku Ivanu Filipović, Foto: Facebook/printscreen

HOROR

UDARAO JU JE U RADIJATOR DOK GA NIJE IŠČUPAO IZ ZIDA! Roditelji pretučene Ivane o PAKLU KOJI JE ONA PREŽIVELA

Đorđe im se nikada nije previše dopadao, ali nisu mogli ni da pretpostave da ovo može da uradi njihovoj ćerki

Objavljeno:

Nakon što je Đorđe Lacković napao svoju devojku Ivanu Filipović sa kojom je živeo u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, oglasila se porodica teško pretučene devojke koja je i dalje je u šoku.

Majka Slađana, kao i svaki roditelj, non-stop zove ćerku. I dalje ne može da se oporavi od šoka. Istina, Đorđe im se nikada nije previše dopadao, ali nisu mogli ni da pretpostave da ovo može da uradi njihovoj ćerki.

"Možete zamisliti kako je to strašno?! Tukao je od radijator sve dok radijator nije ičupao iz zida. Prst joj je polomio da se ne bi branila. Nema čime je nije tukao i onda je rekao da će je opet tući kad se vrati. Kad smo je videli, onda je bila sva u modricama, sa ogromnim hematomom na glavi, a po celom telu su opekotine od pegle i ubodi od noža. Sreća pa je ona nekako smogla snage i pozvala drugaricu koja je odvezla u Urgentni centar. Onda je i on došao, ali ga je tu policija uhapsila", priča majka Slađana.

Đorđe se nad Ivanom iživljavao, jer je posumnjao da ga vara. Da je bio ljubomoran znali su i roditelji i zbog toga su bili stalno zabrinuti što je sa njim.

"Mi smo joj govorili i upozoravali je, ali nije vredelo. Pre njega je imala divnog dečka koji je dolazio i kod nas kući, a onda je upoznala njega. Mi nismo bili za tu vezu, ali ona je punoletna i sama odlučuje o svom životu. Kad je pozvao da ide u Novi Sad, mi smo govorili da ima i ovde posla i molili je da ostane, međutim, ona je odlučila da ide sa njim. Sad i ona vidi šta je uradila", priča kroz suze majka.

Najviše se potresao otac koji ima sedamdeset godina. Njemu je skočio šećer, a još više se uznemirio kada su zvali Đorđevi roditelji. Oni su hteli da dođu, ali Ivanina porodica nije pristala.

“Oni su pozvali, ali tata nije želeo ni da sluša. Oni su se predstavili i rekli da žele da dođu, ali on nije mogao ni da razgovara sa njima. Jednostavno, posle ovog što nam je uradio njihov sin, nismo sposobni da sa njima sretnemo. To bi bilo strašno za moje roditelje u ovom trenutku", kaže brat Ivan.

Osumnjičeni je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu i određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana, a na teret mu se stavlja krivično delo nasilje u porodici.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.