IZ PLUĆA IZBACUJE KRV! Devojka koju je dečko krvnički pretukao u TEŠKOM STANJU
Devojka koju je dečko krvnički pretukao u TEŠKOM STANJU, Foto: Printscreen / Facebook

užas

IZ PLUĆA IZBACUJE KRV! Devojka koju je dečko krvnički pretukao u TEŠKOM STANJU

Udarao je u radijator dok ga nije polomio

Objavljeno:

StanjeIvane Filipović (22) koju je dečko Đorđe Lacković (24) brutalno pretukao i nad njom se monstruozno iživljavao u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, danas je još teže. Kako saznajemo od porodice, nesrećna devojka sada izbacuje krv iz pluća.

Porodica Filipović i dalje je u šoku zbog brutalnog nasilja koje je Ivana doživela od dečka sa kojim je bila u vezi oko godinu i po dana i sa kojim je živela. Lacković je Ivanu krvnički pretukao i iživljavao se nad njom jer je sumnjao da ga vara, pišu mediji.

Lacković je nogama i drvenom motkom nesrećnoj devojci polomio rebra, probio joj pluća, nožem joj unakazio lice i butine, dok joj je peglom pekao ruke. Kada je počeo da je bije, ona ga je preklinjala da prestane, ali je to samo razjarilo pomahnitalog mladića koji je nastavio da je tuče drvenom palicom nakon čega je uzeo nož i počeo da je seče po licu i butinama.

Ni to mi nije bilo dovoljno pa je upalio peglu i već izmrcvarenu devojku ispekao po rukama. Kako saznajemo, to je uradio u naletu ljubomore jer je mislio da ga Ivana vara. Njih dvoje živeli su u izjamljenom stanu u Kosovskoj ulici, a u Novi Sad su došli iz okoline Šapca pre četiri meseca.

Njena porodica živi u selu u Mačvi, nedaleko od Bogatića. Kako kažu, zabrinuti su što Ivana sada izbacuje krv, ali ih lekari uveravaju da je to normalno nakon strahovitih povreda koje je doživela.

- Počela je da izbacuje krv iz pluća. Stavili su joj i kateter. Ja se nadam da je to dobro, jer joj je pukla plućna maramica pa sada izbacuje krv. Sad kad sam se čuo sa njom rekla mi je da su joj nešto stavili u rame. Leži u krevetu i ne može ni da ustane. Teško diše, jer joj ostaje vazduh, pa ne može sve da izdahne verovatno jer u plućima ima vode - priča zabrinuto njen brat Ivan novinarima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.