UŠLA SAM U STAN, SVUDA JE BILA KRV! IVANA NIJE MOGLA DA SE POMERI! Drugarica pretučene Novosađanke ju je našla
Drugarica pretučene Novosađanke ju je našla, Foto: Facebook

strava i užas!

UŠLA SAM U STAN, SVUDA JE BILA KRV! IVANA NIJE MOGLA DA SE POMERI! Drugarica pretučene Novosađanke ju je našla

Uspela je da drugaricu povede taksijem u Urgentni centar, ali tu drama nije bila gotova

Objavljeno: 10:48h

- Dođi kod mene, Đorđe me pretukao!

Ove reči je, kad je smogla snage, preko telefona pretučena Ivana Filipović (22) uputila najboljoj drugarici, koja je prva došla u stan gde je nesrećnu Ivanu mučki pretukao i mučio dečko s kojim je živela,Đorđe Lacković (24).

- Kada sam ušla u stan, zapanjila sam se i šokirala prizorom. Krvi je bilo svuda, na podu, na krevetu, na stolu... Ivana je ležala na krevetu, u krvi, nije mogla da se pomeri, teško je disala, a govorila skoro nečujno i veoma teško. Rekla mi je da ju je, čupao za kosu, tukao svuda po telu rukama i nogama i svim što je dohvatio, bacao po stanu, stavljao vrelu peglu na telo - priča ona.

Uspela je da drugaricu povede taksijem u Urgentni centar, ali tu drama nije bila gotova, pišu mediji.

- Lekari su nas brzo primili, a dok smo čekale na snimanja i analize koje su lekari rekli da moraju da se urade, ja sam Ivanu sakrila u nekom dvorištu u blizini, kao da sam znala da će se Đorđe pojaviti. On je stigao pre policije i video je samo mene, sleđenu od straha.

Vikao je: Gde je Ivana? Zašto ste morale ovde da dolazite? Samo to je ponavljao. Ubrzo su stigli policajci. Na pitanje: Da li ste tukli vašu devojku odgovorio je: Ne, ja sam sada došao sa posla. Odveli su ga, a inspektor Stevan je sve vreme ostao sa nama što nam je obema mnogo značilo jer smo bile preplašene i zabrinute i mnogo smo mu zahvalne zbog toga - nastavlja Ivanina najbolja drugarica.

Ona je otkrila da se Ivana od ranije plašila Đorđa, i nije smela da raskine, jer je pretio da će je ubiti.

Njega je policija posle incidenta privela i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

U policiji su potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli.

Kako se saznaje, Đorđe je inače student Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu, a na društvenim mrežama mu piše da nije u vezi.

Prema nezvaničnim informacijama, nemili događaj se odigrao u utorak, a navodno je mladić u napadu ljubomore najpre prebio, pa onda nastavio da maltretira svoju devojku.

Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća. Prema nezvaničnim informacijama, devojka je počela da ga moli da prestane, to je osumnjičenog razljutilo, pa je zagrejao peglu i opekao ruke, a potom uzeo nož i ubadao u butine i isekao lice.

Konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.