ŠTA SE DESILO SA DESETAROM KOD KRUŠEVCA? Na Ivanovom telu pronađene POVREDE!
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

meštani šokirani

ŠTA SE DESILO SA DESETAROM KOD KRUŠEVCA? Na Ivanovom telu pronađene POVREDE!

Istražni organi pokušavaju da utvrde uzrok smrti desetara Ivana Milenkovića (38), čije je telo nađeno u sredu rano ujutro u reci Bistrici kod Kruševca, a obdukcija je završena već istog dana

Objavljeno: 10:48h

Preliminarnih izveštaja, međutim, nema i očekuje se da pisani nalaz i mišljenje bude dostavljeno tužilaštvu. Uviđaj su obavili predstavnici Vojne policije, MUP i Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, a slučaj ispituje i posebna komisija koju je formirao komandant Kopnene vojske.

- Na telu ima povreda, koje se sada detaljno analizaraju u smislu da li su nastale aktivnim delovanjem ili od pada - iznosi nezvanično izvor "Novosti", dodajući da za sada nema indicija da je reč o sumnjivim okolnostima koje su dovele do smrtnog ishoda.

- Neposrednih svedoka nema, tako da bi obdukcija trebalo da razjasni mnoge stvari: uključujući i to da li je desetar završio u dubokom kanalu zbog nekog zdravstenog problema, da li je utapanje ili nešto treće uzrok smrti.

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je pripadnik 246. bataljona ABHO tokom noći napustio logor, šatori su bili nedaleko od obala Bistrice, a blizu Osnovne škole "Strahinja Popović" i Crkve Svetog proroka Ilije. Od vrlo poštovanog pripadnika Vojske Srbije supruga i oca dvoje dece, sa vojničkom karijerom od 16 godina, u četvrtak se na groblju u Malom Golovodu oprostilo više od 500 ljudi.

- Razmišljao se da li da ide na taj marš, ćerkica koja nema ni dve godine nešto se bila razbolela - kaže nezvanično poznanik porodice. - Veoma je teško svima. Sa suprugom Tamarom je dugo u zajednici, imaju i sinčića, drugi razred. Njoj su vest veoma pažljivo saopštili u Prvoj tehničkoj školi gde radi. Niko ne može da veruje šta ih je snašlo.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.