OVO JE ĐORĐE (24) KOJI JE UNAKAZIO IVANU (22): Rebra joj je lomio motkom, pržio je peglom, LICE SEKAO NOŽEM
OVO JE ĐORĐE (24) KOJI JE UNAKAZIO IVANU (22), Foto: Facebook

monstrum iza dečjeg lica

OVO JE ĐORĐE (24) KOJI JE UNAKAZIO IVANU (22): Rebra joj je lomio motkom, pržio je peglom, LICE SEKAO NOŽEM

Devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju

Objavljeno: 15:09h

Đorđe L. (24) brutalno je pretukao svoju devojku Ivanu F. (22) sa kojoj je živeo u stanu u centru Novog Sada!

Njega je policija privela i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

U policiji su potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli.

Kako se saznaje, Đorđe je inače student Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu, a na društvenim mrežama mu piše da nije u vezi.

Prema nezvaničnim informacijama, nemili događaj se odigrao u utorak, a navodno je mladić u napadu ljubomore najpre prebio, pa onda nastavio da maltretira svoju devojku.

Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća. Prema nezvaničnim informacijama, devojka je počela da ga moli da prestane, to je osumnjičenog razljutilo, pa je zagrejao peglu i opekao ruke, a potom uzeo nož i ubadao u butine i isekao lice.

Pretučena devojka je navodno sama otišla u Hitnu pomoć i prijavila šta se dogodilo, nakon čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirurgije.

Kako se saznaje u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

foto: Facebook

Kako su za 021.rs naveli u Institutu, devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs / 021)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.