UHAPŠEN UBICA IZ SRPSKOG RIJALITIJA: Prvo je ubio majku, A POLICIJA GA JE SAD OPET PRIVELA!
Policija ga privela, a on se oglasio ŠOK IZJAVOM!, Foto: Printscreen

lisice na ruke

UHAPŠEN UBICA IZ SRPSKOG RIJALITIJA: Prvo je ubio majku, A POLICIJA GA JE SAD OPET PRIVELA!

Presudu Skendžiću, optuženom za nasilje u porodici, doneo je zrenjaninski Osnovni sud

Objavljeno:

"Ubica iz Velikog brata" Antal Skendžić ovih dana je ponovo uhapšen, jer je prekršio sudsku zabranu prilaska svojoj babi Rozaliji Greguš u Lukinom selu.

Antal je svoju baku pretukao po izlasku iz zatvora, gde je ležao zbog ubistva majke, zbog čega mu je zrenjaninski sud odredio zabranu prilaska starici. Skendžić je, navodno, došao u Lukino selo pre nekoliko dana i pojavio se u kući svoje babe da sa njom raspravi pitanje nasledstva i traži novac, pošto u Beogradu živi u teškim uslovima. Starica je kako se navodi odmah pozvala policiju, koja je Skendžića na licu mesta lišila slobode.

Presudu Skendžiću, optuženom za nasilje u porodici, doneo je zrenjaninski Osnovni sud, piše Srbija danas.

- Gregus Ileš, brat Skendzića kaže da je Skendžić pretio preko telefona baki, on je pronadjen i određeno mu je zadrzavanje do 48h, u pritvoru je trenutno u Zrenjaninu, izrečena mu je hitna mera zabrane kontaktiranja osobi kojoj je pretio, posle čega sudija za prekršajni postupak i Tužilastvo dalje rešavati slučaj - tvrde nezvanično iz policijske stanice Zrenjanin.

On se potom oglasio, gde je izjavio da nema nameru nikoga da ubije, a potom i objasnio svoj svirepi zločin zbog kojeg je bio u zatvoru.

"Čekam zrenjaninsku policiju da me privedu za nasilje koje nisam počinio. Braća su me prijavila lažno. Ne žele da mi isplate šta su mi dužni. Prijavljuju me za nešto što nisam učinio. Neću ubiti Iliju, ni Stevu, ni babu Rozaliju. Uubio sam majku iz milosrđa. To nema veze sa njima. Kuću jedno od tri, malo zemlje i vode. To mi treba. Izaći ću posle ovog hapšenja. Vidimo se. Molim bilo koga da mi obezbedi advokata da me spase jer sam nevin! Odležao sam svoje", napisao je Skendžić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.