POP I TRANDŽA SU MI SVE NAMESTILI, ĆERKA I JA SMO NEVINE: Ispovest narko-dilerke iz Požege osuđene na 5 godina
Ispovest narko-dilerke iz Požege osuđene na 5 godina, Foto: Instagram

tvrdi da su one žrtve

POP I TRANDŽA SU MI SVE NAMESTILI, ĆERKA I JA SMO NEVINE: Ispovest narko-dilerke iz Požege osuđene na 5 godina

Zašto su se ona i ćerka, kako kaže, ni krive ni dužne našle u ovoj aferi, Svetlana kaže da može samo da nagađa.

Objavljeno:

Svetlana Popadić, koja je zajedno sa ćerkom Anom osuđena na zatvorsku kaznu, tvrdi da je cela afera montirana i da je oglašena krivom bez dokaza.

- Sve mi je namešteno. Nemam nikakve veze s drogom, niti poznajem osobe koje su sa mnom optužene i osuđene. Godinu dana ne mogu da govorim i sada konačno želim da me svi čuju. Moja ćerka i ja smo žrtve!

Ovim rečima započela je svoju ispovest za Kurir Svetlana Popadić (47) iz Lopaša kod Požege, koja je pred Višim sudom u Čačku prekjuče osuđena na pet godina zatvora, dok je njena ćerka Ana (25) osuđena na tri godine zbog šverca 25 kilograma marihuane sa Kosova.

Podsetimo majka i ćerka dospele su u centar narko-afere nakon što je policija prošle godine u Preljinama uhapsila popa Milana Jordovića (42) i transvestita Zorana Marinkovića (44), nekadašnjeg veroučitelja.

U njihovom autu je tada nađena marihuana, a oni su majku i ćerku optužili da su narkotike prevozili po njihovom nalogu u zamenu za pet hiljada evra. Nakon toga uhapšen je i Nenad Stojanović (40) iz Valjeva, od koga su, navodno, pop i transvestit preuzeli drogu.

Svetlana Popadić je nakon osuđujuće presude odlučila da prvi put iznese svoju verziju priče u javnost. U ekskluzivnoj ispovesti za Kurir ona kaže da je čitava afera montirana, kao i da ona i Ana nemaju veze sa drogom.

- Sve je laž. Jedino što je istina jeste da smo Ana i ja majka i ćerka. Tog popa Jordovića, ali ni Stojanovića, uopšte ne poznajem, a Marinkovića samo na "dobar dan" jer je poznanik moje ćerke. Nas dve smo optužene i osuđene bez ijednog dokaza, već samo na osnovu njihovih izjava. Sve nam je namešteno, a ko se i šta krije iza svega ovoga, nadam se da će se saznati do kraja postupka - kaže Svetlana.

Zašto su se ona i ćerka, kako kaže, ni krive ni dužne našle u ovoj aferi, Svetlana kaže da može samo da nagađa.

- Ne mogu da tvrdim, ali smo verovatno iskorišćene da bi se sakrio neko drugi, i to zbog toga što sam ranije bila u automobilu u kome je na granici pronađena droga, a zbog čega je uhapšen vozač. Sedam meseci sam bila u zatvoru, pa posle još skoro pet u kućnom pritvoru. Zdravlje mi je narušeno i neprekidno trpimo torturu - završava naša sagovornica.

Podsetimo, sveštenik Milan Jordović i transvestit Zoran Marinković ranije su sklopili sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom i osuđeni su na godinu dana kućnog zatvora. Nenad Stojanović osuđen je na pet godina zatvora.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.