BOMBA KOJU SU NAMENILI IVANU JE UBILA PSA I OŠTETILA KUĆU! Detalji eksplozije u Jajincima
Detalji eksplozije u Jajincima, Foto: Printscreen/Google Maps, Shutterstock, Filip Plavčić, Ilustracija/Espreso.co.rs

užas!

BOMBA KOJU SU NAMENILI IVANU JE UBILA PSA I OŠTETILA KUĆU! Detalji eksplozije u Jajincima

Vlasnik kuće je otac troje dece i bavi se nekretninama

Objavljeno:

Rasvetljavanje detalja stravične eksplozije koja je juče odjeknula u dvorištu kuće Ivana K. (30) u beogradskom naselju Jajinci je u toku i policija intenzivno radi na identifikaciji muškarca koji je bacio ručnu bombu. Geleri eksploziva ubili su psa koji je lažao u dvorištu i uništili parkirani automobil, dok je troje dece koje žive u kući, srećom, nepovređeno.

Nepoznati muškarac je preksinoć oko dva sata posle ponoći aktivirao i bacio ručnu bombu u dvorište Ivana K. (30) u Ulici Vukosave Oljače u Jajincima.

Kako pišu mediji, u eksploziji je ubijen pas koji je ležao u dvorištu, a geleri bombe su oštetili automobil marke "mercedes" koji je bio parkiran kao i zidove kuće.

Kako su mediji preneli, vlasnik kuće je otac troje dece i bavi se nekretninama. Srećom izbegnuta je veća tragedija, a mališanu su, osim pretrpljenog straha, prošli bez povreda.

Policija je odmah po prijavi izašla na teren i uradila uviđaj kom je prisustvovala i spacijalna jedinica kako bi utrvrdila kog tipa je eksploziv koji je bačen.

Očekuje se da policija uzme snimke sa nadzornih kamera u okolini kuće i razgovara sa vlasnikom ali i komšijama koji žive u blizini, kako bi se došlo do identiteta bombaša i rasvetilo motiv za ovakav napad.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.