HOROR U SENTI! POLICAJAC U PENZIJI IZVRŠIO SAMOUBISTVO U SVINJCU: Žalio se na traume iz rata, pa se RAZNEO BOMBOM!
Telo će biti poslato na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu, Foto: Kurir / S.U.

TRAGEDIJA!

HOROR U SENTI! POLICAJAC U PENZIJI IZVRŠIO SAMOUBISTVO U SVINJCU: Žalio se na traume iz rata, pa se RAZNEO BOMBOM!

Telo će biti poslato na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu

Objavljeno: 13.03.2019. 19:41h
  • 6

Miodrag M. ( 57) iz Sente, penzionisani policajac, izvršio je samoubistvo ručnom bombom. Kako je Kuriru potvrđeno u senćanskom Osnovnom javnom tužilaštvu, beživotno telo pronađeno je u svinjcu u dvorištu porodične kuće, u ulici Subotički put. Miodrag M. je u kući na periferiji Sente sam živeo:

"Policija je nekoliko dana tragala za Miodragom jer je nestao bez traga i glasa. Kad je tačno digao ruku na sebe još se ne zna, ali je beživotno telo u svinjcu pronađeno u sredu. Koji su motivi samoubistva nije nam poznato", rečeno nam je u senćanskom tužilaštvu.

foto: Kurir / S.U.

Telo će biti poslato na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu. Kolege Miodraga M. u neverici su i šoku nakon vesti da je penzionisani policajac presudio sebi:

"Miodrag je pre desetak godina penzionisan zbog zdravstvenih problema. On je svojevremeno u Novom Sadu imao tešku operaciju glave. Bio je i u komi. Tokom službe je kao policijski službenik prošao sva ratišta, od Hrvatske, BiH do Kosova. Dok je bio aktivan, nama mlađim policajcima uvek je želeo da pomogne da lakše savladamo rad na terenu. Poznato mi je da se zalagao da se otvorenije govori o “kosovskom sindromu”, posttraumatskom sindromu od kog su mnogi patili nakon povratka sa ratišta. Žalio se da ima trauma iz ratova, ali u mom prisustvu nikad nije govorio o suicidnim namerama", ispričao nam je kolega Miodraga M.

(Espreso.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media