GATARA IZ SRBIJE UHAPŠENA U BEČU: Mušterija joj napravila KLOPKU!
Foto: Profimedia

PREVARA

GATARA IZ SRBIJE UHAPŠENA U BEČU: Mušterija joj napravila KLOPKU!

Proročica iz Srbije joj je objasnila da će nakit morati da odnese svojoj kući kako bi odradila ono što je potrebno da sa njega skine prokletstvo

Objavljeno:

Srpkinja (37) uhapšena je u Beču nakon što je jednu sugrađanku oštetila za više stotina evra dovodeći je u zabludu da može skinuti crnu magiju.

Gatara je čak od nje uzela i zlatni nakit pod izgovorom da će ga "očistiti" od magije, nakon čega nije želela da ga vrati, nakon čega je usledilo filmsko hapšenje.

Sve je počelo kada je 25-godišnja devojka iz Beča videla reklamu koju je Srpkinja (37) dala u medijima, nakon čega joj se i obratila.

Na prvom sastanku, kako piše portal "Kosmo", vračara poreklom iz Srbije konstatovala je da je na 25-godišnjakinju i njenu porodicu bačena crna magija, ali i da je nakit koji devojka poseduje, takođe, uklet, zbog čega joj je predložila da joj ga preda, piše Blic.

Proročica iz Srbije joj je objasnila da će nakit morati da odnese svojoj kući kako bi odradila ono što je potrebno da sa njega skine prokletstvo, na šta je devojka lakoverno nasela ni ne sluteći da se iza svega krije pokvareni plan.

Nakon primopredaje nakita rastale su se, a problemi su počeli kada Srpkinja nije želela ponovo da se nađe sa devojkom i vrati joj "uklete" dragocenosti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.