UBICA ADVOKATA JE SA SEBE SPRAO TRAGOVE MOKRAĆOM! Imao je zadatak da ga DOKRAJČI, a ovaj DETALJ sve OBJAŠNJAVA
Klasična likvidacija: Ubijeni advokat Miša Ognjanović, Foto: Aleksandar Jovanović

tajne podzemlja

UBICA ADVOKATA JE SA SEBE SPRAO TRAGOVE MOKRAĆOM! Imao je zadatak da ga DOKRAJČI, a ovaj DETALJ sve OBJAŠNJAVA

Ognjanovića je hladnokrvno ubio profesionalni ubica. Imao je logističku podršku najmanje dve osobe, dok je on čekao kod zgrade

Objavljeno:

Ubica poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57), koji je ubijen 28. jula prošle godine, oprao je sa sebe krv žrtve sopstvenom mokraćom da bi prikrio tragove zločina!

To kaže Božidar Spasić, nekadašnji operativac Državne bezbednosti, i dodaje da je egzekutor na taj način uništio Ognjanovićev DNK koji je dospeo na njega posle zločina.

- To je stari recept ubica kojim se rešavaju tragova. Ako krv žrtve poprska ubicu, on posle bekstva prvo mokraćom čisti sve tragove sa sebe, a onda se rešava odeće. To je morao da uradi i ubica Ognjanovića, koga je poprskala advokatova krv - objašnjava Spasić.

On ističe da je atentator na Ognjanovića nastojao da ostavi što manje tragova, pa je zato najpre ispalio dva hica u advokata.

- Ognjanovića je hladnokrvno ubio profesionalni ubica. Imao je logističku podršku najmanje dve osobe, dok je on čekao kod zgrade. Profesionalni ubica nikada ne prati svoju žrtvu jer je važno da bude smiren i ima sigurnu ruku. Njegova logistička podrška je pratila advokata od restorana u kojem je bio sa sinom do zgrade. U likvidaciji su morala da budu korišćena dva automobila, od kojih je jedan verovatno uništen, a drugi sklonjen u neku garažu - ističe bivši operativac DB-a.

Spasić naglašava da je profesionalnim ubicama bitno da ispale što manje hitaca.

- Što manje metaka ispali, manje su šanse da bude pronađen. Manje metaka, manje tragova. Ubica je u Ognjanovića ispalio najpre dva hica, a pošto ga nije dokrajčio, vratio se i izrešetao ga sa još pet. Definitivno je imao zadatak da ga ubije - ističe on.

Spasić kaže da Ognjanović nije ubijen u klasičnoj sačekuši.

- Nije u pitanju mafijaško ubistvo, već delo profesionalca. Mafijaški obračuni se obično događaju tokom dana, jer mafija želi da pokaže moć I pošalje poruku suparničkoj strani - navodi sagovornik.

Iskusni operativac DB-a kaže da se ubistvom Ognjanovića povezuju rat klanova i osveta između kriminalnih grupa.

Istraga o ubistvu advokata, koje se dogodilo 28. jula ispred zgrade u ulici Antifašističke borbe u Novom Beogradu, i dalje je povezana sa Ognjanovićevim najvažnijim klijentom Lukom Bojovićem, koji od 2012. godine u Španiji izdržava 18 godina zatvora.

Ognjanović je duže od decenije zastupao Bojovića u svim postupcima u zemlji i inostranstvu.

BONUS VIDEO:

IVICA DAČIĆ U ZVANIČNOJ POSETI TUNISU (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.