OTKRIVEN MOTIV STRAVIČNOG UBISTVA ŽENE U ČORTANOVCIMA: Milan joj je mrtav pijan prerezao vrat, pa je KRVAVU ŠAMARAO
Mesto zločina, Foto: Nemanja Nikolić

jeza

OTKRIVEN MOTIV STRAVIČNOG UBISTVA ŽENE U ČORTANOVCIMA: Milan joj je mrtav pijan prerezao vrat, pa je KRVAVU ŠAMARAO

Milan Trbojević (56) uhapšen je nakon što je ubio Nadu Đukić (58) posle svađe izazvane njegovom ljubomorom. Ubica je u trenutku zločina imao dva promila alkohola u krvi

Objavljeno:

Milan Trbojević (56) zaklao je sinoć svoju nevenčanu suprugu Nadu Đukić (58) u dvorištu kuće u selu Čortanovci kod Inđije. Trbojević je uhapšen odmah posle zločina, a alko-testom je utvrđeno da je imao čak dva promila alkohola u krvi!

Stravičan zločin dogodio se 8. marta, na Međunarodni dan žena, oko 22.50, nakon što se vratili kući od prijateljice. Jezivom ubistvu prisustvovao je i S. R., suprug Nadine prijateljice.

Sa mesta zločina
Sa mesta zločina foto: Nemanja Nikolić

- Nada je došla kod moje žene da gledaju seriju, a Milan je stigao za njom. Bio je pijan i odmah je počeo da viče. Optuživao ju je da ga vara i pretio da će je ubiti. Pošto se Nada tri puta udavala, a svi muževi su joj umrli prirodnom smrću, Milan joj je rekao: "Ti si sahranila njih trojicu, a ja ću tebe!" - prepričava S. R. šta je prethodilo ubistvu i nastavlja:

- U jednom trenutku Nada je rekla mužu: "Ništa mi nisi kupio za 8. mart, a sada mi vičeš." Iako smo je molili da ostane kod nas da spava, ona nije htela, rekavši da se plaši da će je Milan zapaliti. Na kraju se Milan primirio i zamolio je da idu kući. Odvezao sam je jer moja supruga nije bila za to da je Milan pijan vozi motorom.

Kako kaže, Nada i on su stigli pre Milana, a ona ga je zamolila da sačeka sa njom dok Milan ne dođe jer se plašila da će je prebiti.

- Sačekao sam, a kada je on došao, ušli smo u kuću. Imao je nož u beloj futroli. Nasrnuo je prvo na mene, preteći mi: "Skloni se, izbošću te!" U sledećem trenutku je krenuo na Nadu i verovatno je tad posekao jer se uhvatila za vrat i počela da beži. Izletela je iz kuće i stigla do komšijine kapije, 50 metara dalje. Išao sam za njom i video krv. Ona je već bila malaksala - priča S. R. i ističe da je pokušao da ubaci ženu u kola, ali se uplašio kad je video Milana da ide ka njima s nožem.

foto: Nemanja Nikolić

Umivao krvavu ženu

Komšija, koji je zvao policiju i Hitnu pomoć, kaže da je zatekao Nadu i Milana na travi.

- Njena krvava glava mu je bila u krilu. Bilo je krvi i na bluzi. Milan je rekao: "Napravio sam sranje, zaklao sam je zbog onog čoveka" - kaže zgranuti komšija i prepričava da je Milan šamarao krvavu Nadu i tražio da neko pozove pomoć.

- Umivao ju je nekom vodom, ona je samo zakrkljala i utihnula. Nisam smeo da mu priđem jer je imao nož od 18 centimetara. Jednim potezom joj je presekao glavnu arteriju i zaklao je, iskrvarila je za nekoliko minuta - priča komšija.

Bez lepih reči za ubicu

Ubijena Nada Đukić radila je kao čistačica u jednom vrtiću u Inđiji, a iza sebe je ostavila dva sina i sestru. Za nesrećnu ženu svi imaju reči hvale, dok Milana opisuju kao nasilnika i alkoholičara.

- Milan ima porodicu u Inđiji, ali i zabranu prilaska bivšoj ženi. Nismo pričali s njim jer je konstantno bio pijan i pravio probleme. Stalno su se iz te kuće čule vika i dreka. Nada je tu kuću nasledila, a živela je u Inđiji. Milanu je bukvalno dala krov nad glavom i izdržavala ga - priča komšija.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.