ČEDOMORKA UDARALA BEBU DO SMRTI JER JE PLAKALA: Nakon STRAVIČNOG ZLOČINA U KUČEVU, poslala OVU PORUKU svojoj kumi!
Živadinku S. (23), iz sela Mustapić kod Kučeva, uhapsila policija zbog sumnje da je počinila težak zločin. Poslala SMS kumi da joj je dete mrtvo i da će se i ona ubiti, Foto: Printscreen/Facebook

UŽAS KOD KUČEVA

ČEDOMORKA UDARALA BEBU DO SMRTI JER JE PLAKALA: Nakon STRAVIČNOG ZLOČINA U KUČEVU, poslala OVU PORUKU svojoj kumi!

Živadinku S. (23), iz sela Mustapić kod Kučeva, uhapsila policija zbog sumnje da je počinila težak zločin. Poslala SMS kumi da joj je dete mrtvo i da će se i ona ubiti

Objavljeno:

Policija je uhapsila Živadinku S. (23) iz sela Mustapić kod Kučeva, zbog sumnje da je izvršila teško ubistvo svoje bebe, stare oko četiri meseca. Osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće privedena Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, saopšteno je iz tamošnje Policijske uprave. Detaljniji podaci o ovom slučaju ipak nisu saopšteni, jer je istraga još uvek u toku.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, beba je kobne noći plakala, pa se Živadinka zbog toga probudila. Navodno je nekoliko puta udarila dete, a zatim ga i zadavila. Četvoromesečni dečak preminuo je u noći između četvrtka i petka. Nakon zločina je njegova majka navodno svojoj kumi poslala SMS poruku da joj je dete mrtvo i da će sada i ona da se ubije. Nakon toga, pobegla je od kuće. Njena kuma sve ovo je prijavila policiji. Pripadnici MUP su potom otišli na lice mesta i u jednoj od soba pronašli su beživotno telo bebe.

Meštani Mustapića od petka ujutru su u šoku zbog ovog tragičnog slučaja. Kažu da je osumnjičena živela sa svojim suprugom Ljubišom, koji je od četvrtka u bolnici zbog alkoholizma. On se pre nje navodno dva puta ženio i iz ta dva braka ima dvoje dece, ali oni su odrasli i ne žive sa njima. Meštani su nam rekli i da preminula beba ima brata blizanca, koji se odranije nalazi u Beogradu, na lečenju.

- Ja sam se iznenadila kada se u petak ujutru u selu pojavila policija. Išli su od kuće do kuće da bi našli pravu adresu, pa su došli i do moje kapije. Ja sam ih tada odvela i pokazala im kuću koju su tražili - kaže nam Branka Maksić, koja živi u istoj ulici kao osumnjičena.

I ona je, kao i svi ostali, u šoku zbog ove tragedije, ali ne zna šta se zaista desilo i kako je beba preminula. Neki meštani su nam rekli da su Živadinka i Ljubiša bili nezaposleni i da im je, najverovatnije, novčano pomagao njegov otac. Kažu da Živorad voli ponekad malo više da popije, pa su ga zbog toga komšije u četvrtak odvezle u bolnicu, gde je zadržan na lečenju. Za krivično delo za koje se uhapšena majka sumnjiči zakonom je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

NASMRT PRETUKAO ĆERKICU

Novembar prošle godine uhapšen je Fardi Jašari (22) zbog sumnje da je nasmrt pretukao svoju petomesečnu ćerkicu Leonoru, koja je zbog teških povreda preminula 23. novembra u Zemunskoj bolnici. Zločin se dogodio u Ulici Bački Ilovik 7a u Zemunu, gde je Fardi živeo sa svojom suprugom Milenom (18), dvogodišnjim sinom i petomesečnom ćerkom.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.