UČIO ZA LEKARA, PA POGINUO PRED MEDICINSKOM ŠKOLOM: Mladić (19) udaren na pešačkom poslednje dane proveo u KOMI
Ernad Bakan, Foto: Printscreen

tragedija

UČIO ZA LEKARA, PA POGINUO PRED MEDICINSKOM ŠKOLOM: Mladić (19) udaren na pešačkom poslednje dane proveo u KOMI

Ernad je bio brucoš u Visokoj zdravstvenoj školi u Zemunu, u blizini koje se i desila nesreća

Objavljeno:

Novopazarac Ernad Bakan (19) preminuo je preksinoć u Beogradu od teških povreda zadobijenih u ponedeljak kada ga je, dok je prelazio ulicu, udario automobil koji se, prema rečima rođaka mladića, kretao velikom brzinom.

Kako saznaju beogradski mediji Ernad je bio brucoš u Visokoj zdravstvenoj školi u Zemunu, u blizini koje se i desila nesreća.

- Ne znamo sve detalje, ali smo čuli da je prelazio ulicu na pešačkom prelazu na raskrsnici Cara Dušana i Ruske, kada je na njega naletelo vozilo i odbacilo ga desetak metara – priča rođak nastradalog studenta.

Bakan je prilikom udarca automobila zadobio teške povrede u vidu višestrukih preloma i bio je u komi dva dana. U sredu veče mu se stanje znatno pogoršalo, došlo je do unutrašnjeg krvarenja zbog čega je, prema nepotvrđenim informacijama, i preminuo.

- Strašna tragedija, tek je započeo život. Otišao da se školuje, da stekne znanje, da postane koristan član naše zajednice, da pomogne ljudima, ali mu je nepažnjom život brutalno prekinut. Roditelji su mu neutešni, u Beogradu su, a mlađi brat i sestra su u potpunom šoku – navodi naš sagovornik.

On je nezadovoljan time što se još ne znaju detalji ove nesreće, navodeći da se policija nije oglasila, niti su rođaci upoznati sa time da li je identifikovan vozač i je li rasvetljeno šta se tačno desilo.

- Zahtevamo da se sve otkrije i da javnost bude obaveštena ko je vozio, da li je priveden, saslušan, da li je poštovao ograničenje brzine. Da se zna da li je u pitanju nesreća ili je naš Ernad nastradao zbog nečije bahatosti – završava rođak mladića.

Ernada pregazio mlađi mladić

Kako se nezvanično saznaje, Ernada je udario automobil, kojim je upravljao mlađi muškarac, dok je prelazio ulicu na pešačkom prelazu sa prijateljima iz Više škole.

Prema nezvaničnim informacijama policija je ubrzo došla na lice mesta i mladić koji je upravljao automobilom je odmah na licu mesta uhapšen.

Profesorka istrčala da mu pomogne

Kako se saznaje, Ernada je automobil pokosio pred brojnim svedocima, kolegama iz škole. Studenti su odmah potražili pomoć od profesora, dok je mladić u teškom stanju ležao nasred ulice. Kako se nezvanično saznaje, jedna od profesorki Više medicinske škole istrčala je kako bi mladiću pružila prvu pomoć.

Mladić je zadobio teške telesne povrede i tri otvorena preloma. Hitna pomoć je došla na lice mesta posle nekoliko minuta i mladića prevezla u bolnicu gde je kasnije podlegao teškim povredama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.