OTKRIVENO ŠTA JE PRETHODILO BELESLINOVOM SKANDALU: Pokušao da upadne na splav i spominjao RAZVOD
Slavko Beleslin, Foto: Damir Dervišagić

SUKOBIO SE S OBEZBEĐENJEM

OTKRIVENO ŠTA JE PRETHODILO BELESLINOVOM SKANDALU: Pokušao da upadne na splav i spominjao RAZVOD

Slavko se razveo se od Ive Šiđanin, profesorke novosadskog Fakulteta tehničkih nauka, posle 6 godina braka krajem prošle godine

Objavljeno:

Voditelj Slavko Beleslin priveden je u policiju tokom noći pošto je napravio incident na blagajni "Parking servisa" kod Beton hale jer nije imao novac da plati račun.

Uoči incidenta Beleslin je posetio jedan splav na Zemunskom keju, gde je bila u toku promocija albuma jedne pevačice. Nakon što ga obezbeđenje nije pustilo na splav, razvukao osmeh i priznao da je slučajno svratio na koju čašicu alkohola.

foto: Kurir

"Prolazio sam Karađorđevom, ovde je bilo svetlo i služe alkohol. Zato sam došao", izjavio je voditelj, a prenosi Telegraf. Na pitanje kada je najbolji trenutak za ispijanje alkohola rekao je sledeće: "Dan nakon što sud utvrđuje vaša prava u razvodu. Eto, to je to".

foto: Kurir

Nekoliko sati posle Beleslin potpuno izgubio kontrolu nad sobom kada su mu radnici "Parking servisa" rekli da ga neće pustiti da izađe ukoliko ne plati račun za parkiranje. Razbijajući parking-kućicu voditelj je povredni ruku, a o incidentu je samo rekao da je to sve bio "besmislen nesporazum" i nije želeo više da kometariše.

Podsetimo, Slavko se razveo se od Ive Šiđanin, profesorke novosadskog Fakulteta tehničkih nauka, posle 6 godina braka krajem prošle godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.