PRETI MU ZATVOR! Evo kakva kazna čeka Slavka Beleslina zbog INCIDENTA na parkingu!
Evo kakva kazna čeka Slavka Beleslina zbog INCIDENTA na parkingu!, Foto: Printscreen

au!

PRETI MU ZATVOR! Evo kakva kazna čeka Slavka Beleslina zbog INCIDENTA na parkingu!

Prema zakonu, član 212, ko uništi, ošteti ili učini neupotrebljivom tuđu stvar, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do šest meseci

Objavljeno:

Voditelj Slavko Beleslin izazvao je sinoć oko jedan sat iza ponoći incident na parkingu Beton hale kada je rukom razlupao kućicu u kojoj radi čovek sa parking servisa, a potom nastavio da divlja na parkingu.

- Oko jedan sat iza ponoći, u Karađorđevoj ulici, radnik Parking servisa prijavio je problem, a policija je odmah došla na lice mesta. Konstatovali su da je Slavko Beleslin razbio prozor u kućici u kojoj sedi radnik, ali i da mu je staklo raseklo ruku. Policija je privela voditelja i dobio je krivičnu prijavu za uništavanje tuđe stvari - kaže izvor iz policije . Slavku je napisana krivična prijava za uništavanje tuđe stvari, pišu mediji.

Prema zakonu, član 212, ko uništi, ošteti ili učini neupotrebljivom tuđu stvar, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do šest meseci.

Ukoliko je prouzrokovana šteta u iznosu koji prelazi četristopedeset hiljada dinara, učinilac će se kazniti novčanom kaznom ili zatvorom do dve godine.

Ako je prouzrokovana šteta u iznosu koji prelazi milion i petsto hiljada dinara, učinilac će se, prema zakonu, kazniti zatvorom od šest meseci do pet godina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.