UMRO BRAT BARBARE VITEZ! Otac se potresnim rečima oprostio od svog JUNAKA! Porodica skrhana bolom (FOTO)
Melinda i Endre, roditelji Barbare Vitez koja je misteriozno nestala 25. novembra 2016. godine, sada su ostali i bez sina, Foto: Printscreen / Youtube / RTV Pink

tuga...

UMRO BRAT BARBARE VITEZ! Otac se potresnim rečima oprostio od svog JUNAKA! Porodica skrhana bolom (FOTO)

Melinda i Endre su od bola i tuge jedva živi, napisao je na svom Fejsbuk profilu Igor Jurić

Objavljeno: 06.03.2019. 08:56h
  • 304

Melinda i Endre, roditelji Barbare Vitez koja je misteriozno nestala 25. novembra 2016. godine, sada su ostali i bez sina.

- Otišao je moj sin, moj junak - napisao je sinoć Endre Vitez na svom Fejsbuku.

Otac je u znak žalosti stavio crnu sliku kao profilnu na Fejsbuku.

Bio je bolestan i izgubio je bitku, naveo je Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i Registra nestalih lica.

- Melinda i Endre su od bola i tuge jedva živi. Nijedan predstavnik bilo koje državne institucije ih nikada, za svo ovo vreme nije obišao i bar pitao:”kako ste?” - napisao je Jurić na svom Fejsbuk profilu.

Od Barbarinog nestanka pre skoro tri godine, do porodice su stizale brojne teorije o njenoj sudbini. Ipak, porodica od početka smatra da Barbara kobnog 25. novembra 2016. nije upala u reku Tisu, već da je oteta.

Njena fotografija, napravljena negde u Mađarskoj, nedavno se pojavila na jednom četu na društvenoj mreži "Instagram".

To su za medije otkrili njeni roditelji i privatni detektiv Stevan Đokić, koga je porodica angažovala da paralelno s policijom vodi istragu. Međutim, od ovog traga za sada nisu uspeli da stignu dalje.

Tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Senta Mirko Gašović kategoričan je da nema novih saznanja o devojčici Barbari Vitez, a sumnja da policija i Više javno tužilaštvo u Subotici imaju novih obaveštanja. Gašović smatra da su više u pitanju glasine koje se pronose putem medija, nego neki opipljiv dokaz da je ona zaista viđena, odnosno da su se njene fotografije pojavile u četu na društvenoj mreži "Instagram".

 

Misterija nestanka Barbare Vitez

Tinejdžerka Barbara Vitez iz Sente, učenica prvog razreda Srednje ekonomsko-trgovinske škole, pod nerazjašnjenim okolnostima nestala je 25. novembra 2016. godine. Po zvaničnoj verziji istražnih organa, u koju njeni roditelji sumnjaju, Barbara se okliznula i s mosta na Tisi između Sente i Čoke pala u reku i utopila se, ali njeno telo, i pored opsežnih potraga, nije pronađeno.

Policija je ispitala sve okolnosti nestanka Barbare Vitez, istražila sve što je naložilo Tužilaštvo, svaki novi trag koji dobijemo detaljno je proveren, ali i dalje ništa sa sigurnošću ne možemo da kažemo, naveli su nedavno u policiji.

 

 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media