ČABI DAVALI 50.000 EVRA ZA GLAVU JEDNOG SRPSKOG POLITIČARA: Nasmejani UBICA je imao SPISAK ZA ODSTREL
Prema saznanjima, Čaba Der spreman je da progovori i otkrije ko ga je angažovao i za koje likvidacije, Foto: MUP Mađarska

JEZIVO!

ČABI DAVALI 50.000 EVRA ZA GLAVU JEDNOG SRPSKOG POLITIČARA: Nasmejani UBICA je imao SPISAK ZA ODSTREL

Prema saznanjima, Čaba Der spreman je da progovori i otkrije ko ga je angažovao i za koje likvidacije!

Objavljeno:

Plaćeni ubica Čaba Der (38) iz Čantavira, uhapšen je u Pragu, a prema saznanjima planirao je i ubistvo jednog srpskog političara, pišu mediji.

Istraga o likvidaciji Nebojše Markovića početkom januara ove godine na Banovom brdu, za koju je osumnjičen Der, pokazala je da je ovaj plaćeni ubica sarađivao sa svima koji su imali para da mu plate.

Tako su isplivale informacije da je on imao ponudu da za naknadu od 50.000 evra likvidira jednog funkcionera. Posao je, međutim, propao najverovatnije jer je otkriven Derov identitet i raspisana je međunarodna poternica za njim, kaže izvor iz istrage.

- Čaba je u kriminal uplovio kao sitan lopov, zbog čega je često bio na robiji. Upravo u zatvoru kriminalci su ga preobrazili u plaćenog ubicu. Otad je sarađivao sa mafijašima, među kojima su i članovi ozloglašenog "kavačkog klana", bio je blizak sa Naserom Keljmendijem, ali i sa mnogim srpskim kontroverznim biznismenima koji su ga angažovalida zastrašuje žrtve, prebija ih, pa i likvidira - priča sagovornik.

Kako dodaje, Čaba je tako sarađivao i sa Vojislavom Škrbićem, koji je slovio za jednog od najjačih ljudi u novosadskom podzemlju.

- Škrbić mu je platio da ubije kriminalca Branislava Jelačića, zbog čega je Čaba robijao 14 godina. Po izlasku iz zatvora nastavio je s poslom plaćenog ubice. Prema dosadašnjim informacijama, jedan od kontroverznih biznismena, nameravao je da Čabi iskešira pozamašnu sumu novca kako bi likvidirao političara koji mu se našao na putu i ometao ga u poslu. Posao je trebalo da bude sklopljen, ali im je plan propao jer je Čaba postao osumnjičeni za ubistvo na Banovom brdu - kaže izvor.

Čaba Der uhapšen je u petak uveče u Pragu, a prilikom pretresa stana u kojem je boravio zaplenjeni su falsifikovana dokumenta, dva pištolja i prigušivač, perika, naočare bez dioptrije, kao i mobilni telefon. Protiv njega je zbog ilegalnog oružja pokrenut postupak u Češkoj, a osim za likvidaciju u Beogradu, tereti se i za ubistvo Hrvata Ivana Serdarušića u restoranu u Amsterdamu i ubistvo biznismena Lasla V. u Budimpešti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.