JEZIVI DETALJI OBDUKCIJE STUDENTA KOG JE TRANSVESTIT UBIO: Želeo je da Marko više nikada ne bude NIČIJI!
Jovanica Transica se tereti da je 8. jula nožem izbola Marka u njegovom iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu, Foto: Večernje novosti

STRAVIČNO!

JEZIVI DETALJI OBDUKCIJE STUDENTA KOG JE TRANSVESTIT UBIO: Želeo je da Marko više nikada ne bude NIČIJI!

Transvestit je priznao zločin i izjavio da se kaje zbog svega što je uradio, tvrdeći da Marka i dalje voli

Objavljeno:

"Pre odluke da ide do kraja, nožem ga je isekao pored usana, po vratu, ramenu, nadlaktici i šaci", neki su od jezivih detalja obdukcionog nalaza koji su predočeni sudu u postupku koji se vodi protiv Gorana Abdulova (34), poznatijeg po imenu Jovanica Transica, optuženog da je na smrt izbo svog ljubavnika Marka Radovića (24) u Zemunu prošle godine, prenose mediji.

- U grudi ga je ubo šest puta. Ubilački nagon "da partner ne bude ničiji" bio je toliko izražen, da mu je nožem otvorio grudi i nastavio da ga ubada u pluća i srce! Posle udaraca u grudi, otvorio mu je trbušnu duplju, usled čega je došlo do izliva krvi. Pre nego što je doneo odluku da ide do kraja, nožem ga je isekao pored usana, po vratu, ramenu, nadlaktici i šaci, dok mu je na bedrima ogulio kožu - navodi izvor lista.

Jovanica Transica se tereti da je 8. jula nožem izbola Marka u njegovom iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu. Uhapšena je 10 sati posle ubistva i od tada je u pritvoru.

Transvestit je priznao zločin i izjavio da se kaje zbog svega što je uradio, tvrdeći da Marka i dalje voli. Pravdao se da je nož potegao u samoodbrani i tvrdio je da je Marko posle raskida bio nasilan prema njemu.

Optuženi je na saslušanju tvrdio da je Marko bio alkoholičar, da ga ja varao, a da ga je kobne večeri šutirao i udarao kada je pokušao da se pomiri sa njim.

Međutim, Markovi poznanici tvrde da on nije bio nasilan, već da ga je optuženi dugo proganjao i pretio mu. Kažu da je Marko s njim prekinuo kontakt kada je saznao da je transvestit, a da ga je on i dalje proganjao i pretio mu da će ga ubiti.

Goranova majka Dragica Abdulov je ranije izjavila da u Železniku nije bilo "lepše devojke od njenog sina".

- Atributi - savršenstvo! Imao je ukusa da se obuče i našminka... Oblačio se kao žensko, bio je atraktivan, bre! U Železniku, bre, nije bilo takve devojke, toliko je bio lep. Jedino je imao problem sa kosom, morao je da nosi perike. Dok je išao na hormonsku terapiju za promenu pola nije smeo da puši, a trošio je po dve kutije cigareta. Znate li koliko je poruka imao preko oglasa za upoznavanje ljudi - pričala je Dragica.

"Samo mu je devojka dolazila"

Student Marko Radović se u Ševinu ulicu u Zemunu doselio pre četiri godine kada je počeo studije ekonomije u Beogradu. Prethodno je živeo u malom bosanskom mestu, gde je i sahranjen. Komšije su govorile da nije bio problematičan mladić, nije često dovodio društvo niti bilo kakve sumnjive osobe.

- Viđali smo samo devojku da mu dolazi u stan - rekle su komšije, misleći, prema svemu sudeći, na okrivljenog Abdulova.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.