GURALI SU MI PAPRIKU U NOS, TERALI ME DA JEDEM IZMET! Jeziva ispovest žene koju su SILOVALI MUŽ I KUM pred sinom
Tukao me je bez razloga. Ponekad sam pitala za platu i to je bio razlog za to, Foto: Profimedia

stravično!

GURALI SU MI PAPRIKU U NOS, TERALI ME DA JEDEM IZMET! Jeziva ispovest žene koju su SILOVALI MUŽ I KUM pred sinom

Svakodnevne batine počele su posle porođaja

Objavljeno: 10:05h

Nesrećna žena B. Č. (39), iz Sremske Kamenice koja je još pre dve godine prijavila policiji da ju je tadašnji muž tukao,silovao, a potom pustio da je siluju i njihov kum i njegov prijatelj u vikendici kod Fruške gore 2016. godine, u ispovesti za jednu televiziju otkrila je sve jezive detalje zlostavljanja i mučenja koje je preživljavala 10 godina!

Njenu potresnu priču potvrdio je i njen sin, koji je tada imao devet godina.

Bili smo 10 godina u braku. Na početku veze je bio dosta arogantan i grub, ali sve je bilo dobro. Volela sam ga kada sam se udala, a svakodnevne batine počele su posle porođaja - ispričala je ova žena.

Kako je rekla, da nije sve kako treba bilo je jasno još na svadbi kada na nju nisu došli njegovi roditelji. Kako kaže, ne zna zašto, ali misli da je to zato što je Srpkinja.

Batine su, kako tvrdi, bile svakodnevne.

- Tukao me je bez razloga. Ponekad sam pitala za platu i to je bio razlog za to. Cela njegova porodica je to znala. I majka, i brat, i snaja, i svi - kaže ona.

Na pitanje zašto je ćutala kaže:

- Zato što je stalno pretio. Pretio mi je da ne smem da kažem ni roditeljima, ni bilo kome, inače će nas pobiti sve. Govorio je: "Slobodno reci i ja ću ubiti i tebe i dete i tvoje". Strepela sam zbog deteta. Pokušavala sam lepim tonom, ali ništa... - kaže ona.

Kako kaže, batine su bile brutalne. Tukao ju je pesnicama u glavu, nogama... čime je stigao.

- Glavom mi je udarao o ivičnjak stola, tušem me je tukao po glavi. Sipao mi je vruću supu po glavi, pikavce mi je gasio po telu, udarao me u međunožje, burgijom bušio po nogama, čaše mi razbijao o glavu i stavljao mi ljute paprike u nos... To je sve on radio - tvrdi B. Č.

Kako kaže, sve je trpela jer je strahovala za dete. Tvrdi da je zlostavljao i njihovog sina.

Kada je dečak imao sedam godina ostavio ga je na železničkoj stanici i došao kući. Došao i legao u krevet. Ja ga pitam gde je dete, a on kaže: "Doći će kasnije". Kako kasnije, noć je, pitala sam... Dete je tada doveo neki drugi čovek do kapije - kaže ona i dodaje:

- Cela njegova porodica je mislila da je on kopile i da nije njegov. I dečaka je udarao pesnicama po glavi, šutirao, svašta mu radio. Nikada za njega nije mario, ni otišao po njega u školu ili kod lekara.

Jednog dana, kako tvrdi, tukao ju je i pred njegovim roditeljima.

- Oni su sve znali. Živeli smo u istoj kući, svi su bili saučesnici. Tog dana me je odveo golu kod svoje majke, vezao me za stolicu, a svi su gledali. Vikala sam: "Nemoj", a on mi je rekao da ima tu da sedim i ćutim, a da će oni da gledaju "kako se to radi sa ženom" - tvrdi ona.

Kako kaže, oni su gledali i kako joj stavlja patike pod nos, razbija joj glavu o pločice, vuče je golu po dvorištu... Kaže, nisu reagovali, već su se smejali.

ednom ju je, kako kaže, skinuo golu usred lokalne kafane i naterao je da pleše gola oko šipke.

- Nisam htela, ali morala sam. Tu su bili njegov kum, prijatelj, naš sin, ali i još nekoliko momaka koji su to gledali. Posle toga me je golu vukao do kuće... Ljudi su to videli, ali niko nije prišao - kaže ona.

A onda se jednog dana desilo nešto još gore. Silovali su je muž, njihov kum i njegov prijatelj.

- Tog 26. juna je dobio platu, a ja sam ga pitala da da nešto za dete. On me je istukao, a ja sam uzela ključ od vikendice i pobegla peške tamo. Posle pola sata, on je došao sa kumom i prijateljem i našim sinom i razvalio vrata. Silovao me je, udarao... Sat vremena je trajalo. Onda me je silovao kum, pa njihov drug. A sin nam je to sve gledao i plakao. On mu je samo rekao: "Tako se to radi, da naučiš kako treba sa ženama" - tvrdi B. Č.

B. tvrdi da su joj nakon silovanja stavili džak na glavu i vezali je.

- Nakon toga me je još jednom istukao. Onda mi je stavio džak preko glave, vezao ruke i noge i golu me izbacio ispred kuće. Opet su onda tu bile batine, a onda je otišao u kafanu da pije. Ujutru me je opet pretukao - kaže ona.

Užas koji je nesrećna žena proživljavala otkriven je neka dva meseca kasnije kada je njen sin, tada devetogodišnji dečak, njenom ocu, a njegovom dedi, ispričao šta se sve u toj kući strave dešavalo.

- Moja žena mu je jedan dan rekla da ide kući da ona malo odmori, a on je dete tad klekao i počeo: "Bako, nemoj me dole, tata tuče mamu, ja to više ne mogu da gledam". Molio je i preklinjao. Mi smo ostali totalno zgroženi i šokirani. Ništa od toga nismo znali, B. ništa nije rekla nikad, a nije ni on nikada pre. Ništa nisam primećivao, a ja sam najviše i posećivao tu kuću - kaže M. Č., otac nesrećne žene.

Kako kaže, da je znao agoniju koju njegova ćerka preživljava da bi sasvim sigurno reagovao.

- Pa kao otac bih reagovao da sam znao da on moje dete maltretira, bije, vuče po ulici. Ispričala mi je kasnije i da joj hranu uskraćuje - kaže on.

Kako kaže, nakon toga je pokušao da pozove zeta i popriča sa njim, ali nije hteo da mu se javi, a kada je otišao u njihovu kuću takođe niko nije hteo ništa da mu kaže.

- Tog dana, kada sam otišao tamo, ćerkica njegovog brata mi je rekla da svako veče čuje ciku i viku i kako on bije moju ćerku. Kada je to čula njegova majka koja je bila tu sva se uznemirila i odmah je sklonila - kaže on.

Kako je za tada ispričao i B. Č., tada devetogodišnji sin, on je sav horor koji se dešavao gledao.

- Ima dosta da se nabroji šta smo proživljavali. Mojoj mami je fenom palio oči, čupao joj kosu, čekićem za meso je udarao, kao i pesnicom u nos, moja mama... Malo me je sramota, stalno ju je udarao po butinama, hteo da je izbode nožem... Sve što je radio sam gledao. Moja mama je jela i izmet - ispričao je šokanetne detalje o zlostavljanju njen sin.

Kako je ispričao, pokušavao je da brani majku, ali je otac tukao i njega.

- Jednom me je udario pesnicom u glavu i pao sam sa stolice i onesvestio se. Deda i mama su me vozili u bolnicu, a on je dedi rekao da sam pao - tvrdi dečak.

Njegov deda, M. Č. priseća se tog incidenta i kaže da je jasno da je cela porodica prikrivala užas upravo zato što je tada hitnu pomoć pozvao B. svekar, ali lekarima nije rekao kako se dečak povredio, već je i on rekao da je samo pao.

Tada devetogodišnji dečak ispričao je da se seća i silovanja kom je prisustvovao.

- Skinuo ju je i radili su na njoj, sva trojica. Onda kad su to uradili, onda su je stavili u džak, vezali i stavili u gepek. Tata mi je tada rekao: "Tako se to radi, sine, sa ženama, kad porasteš da znaš..." - ispričao je dečak.

Kako kaže, otac je mislio da on nije njegov sin. Kaže i da ga se plašio.

Plašio sam se tate i mrzeo ga. Pogotovu sam mrzeo što tuče moju mamu... Kad ga gledate, izgleda kao dobar čovek, a u stvarnosti je jedan pijanac i grubijan. On nije više moj otac - rekao je dečak.

Kako kaže, sada je dobro, jer više ne živi u toj kući.

- Sada sam dobro, jer živim kod babe i dede, a dole sam bio uništeno dete, a sada sam rođen novi - kaže on.

Biljanin otac M. dodao je da je zeta za deset godina video svega desetak puta.

- Nikada me nije pozvao na slavu... Sve je bilo na silu, a mi ga bukvalno nismo ni poznavali. Znao sam da je voleo da popije, za njega litar rakije kao nekom litar vode - kaže M. Č.

Policiju su, kažu, prijavili tek kada. Kada je otac ispričao B. Č. šta je dečak ispričao, ona je sve potvrdila. Tada su otišli u policiju i prijavili B. muža za silovanje, maltretiranje i nasilje. Ali B. Č. nikada nije otišla kod lekara, pa nema nikakvu potvrdu o tragovima nasilja na telu.

- Moja sestra je videla modrice, ali ja sam joj uvek govorila da sam udarila u vrata - kaže ona.

Kako M. Č. kaže, posledice preživelnog horora su na njima ostale.

- Ne spavaju, dečak se budi noću i maše rukama, popustio u školi i bude zamišljen na času. Kada ga učiteljica pita šta mu je, on pita: "Šta će biti s mojom mamom?" On brine... A ćerka mi noću ne spava, ona samo misli da će je neko pokupiti negde i ubiti je - ispričao je tada on.

Suprug B. Č. u policiji je poricao da se išta od ovoga dogodilo. Ovaj slučaj i dalje se nalazi u Tužilaštvu u Novom Sadu i to i dalje u fazi istrage.

(Espreso/mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.