RADOJKA JE IMALA KRV NA RUKAMA I ZATO JU JE STAFORD IZUJEDAO DO SMRTI! Najnoviji jezivi detalji HORORA u Pančevu
Nesrećna Radojka M. (66) izašla napolje da nahrani svog psa koji se u tom trenutku otrgao s lanca, skočio na nju i izujedao je do smrti, Foto: Pancevo RTV/printscreen/youtube

Užasno

RADOJKA JE IMALA KRV NA RUKAMA I ZATO JU JE STAFORD IZUJEDAO DO SMRTI! Najnoviji jezivi detalji HORORA u Pančevu

Zaova Vesna M. u teškom stanju je prebačena u Hitnu pomoć u Pančevu, a obdukcijom će se tačno utvrditi uzrok smrti nesretne Radojke

Objavljeno:

Nesreća koja se dogodila u naselju Vojloviica uPančevu kada je pas staford izujedao ženu do smrti šokirala je Srbiju.

Nesrećna Radojka M. (66) izašla napolje da nahrani svog psa koji se u tom trenutku otrgao s lanca, skočio na nju i izujedao je do smrti, a povredio i njenu zaovu.

Kako komšije pričaju, Radojka je izašla iz kuće na nahrani granulama staforda, starog dve godine, kada se on otrgao s lanca.

- Kada se lanac pokidao, pas je otišao na verandu, a zatim je ušao u kuću gde je Radojka bila. Ruke su joj bile crvene, da li je klala živinu ili pravila neko meso ne znam, ali pas je skočio na nju i prvo je ugrizao za ruke. Nakon što je izujedao jadnu ženu koja je iskrvarila na smrt, on je prešao na zaovu, Vesnu M. koja je osoba sa invaliditetom. Nju je krenuo da grize za noge - priča komšija blizak porodici za beogradske medije.

Komšije dodaju da su policija i ekipa Hitne pomoći zajedno sa Zoo higijenom ubrzo došle.

- Čuli smo vrisak i lomljenje stakla. Kada smo izašli iz našeg dvorišta, videli smo policiju i Hitnu pomoć kako trče. Verovatno kad su otvorili vrata od kuće pas je nasrnuo i na njih. Nešto kasnije, kada su uspeli da savladaju psa, ekipa Zoo higijene ga je uspavala - kažu komšije koje su pred sam kraj prisustvovale ovoj nesreći.

Radojkin sin Ivan M., vlasnik psa je uzeo staforda još kad je bio štene i kod njih je sve vreme bio u dvorištu na povocu, a kako neke komšije pričaju da je Ivan problematičan.

- Ne znam ih dobro, ali čuli smo da je Ivanov otac pobegao i odselio se u grad da živi privatno, jer ga je Ivan tukao. Mislim da žive od invalidske penzije zaove i Ivan ponekad radi neke sezonske poslove - priča jedan komšija za beogradske medije.

Zaova Vesna M. u teškom stanju je prebačena u Hitnu pomoć u Pančevu, a obdukcijom će se tačno utvrditi uzrok smrti Ivanove majke, Radojke, koja je podlegla povredama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.