ON NIJE BESPOMOĆNI STARAC, VEĆ BIVŠI BOKSER U PUNOJ SNAZI: Mina je pretučena na ZELENOM VENCU, a sada izgleda OVAKO
Ranije sam doživela nasilje i zbog toga ne želim da ćutim, Foto: Espreso.co.rs

ekskluzivne fotografije

ON NIJE BESPOMOĆNI STARAC, VEĆ BIVŠI BOKSER U PUNOJ SNAZI: Mina je pretučena na ZELENOM VENCU, a sada izgleda OVAKO

Želim da se ne izvuče tako lako i da dobije adekvatnu kaznu. Jer on nije bespomoćni dekica, on je vrlo vitalan, BIVŠI BOKSER i u kondiciji je

Objavljeno:
Ivana Bradanji

Mlada Beograđanka Mina Kus platila je visoku cenu zbog svoje humanosti. Želja da se pomogne drugima odvela ju je u bolnicu sa teškim povredama glave, koje joj je naneo jedan bivši bokser.

Naime, kada je stariji čovek na liniji 95 u Beogradu krenuo da izvuče jednu devojku iz prevoza kako bi sebi napravio mesto, Mina je reagovala, a nakon kraćeg vređanja njihov sukob poprimio je široke razmere.

On je u jednom momentu počeo da udara Minu pesnicma u glavu, a zatim i da je šutira po telu, a ona mu je u odbrani uzvratila.

Mina je hitno prebačena u Urgentni centar kako bi sanirala povrede lica i oka, dok je policija pronašla napadača i uhapsila ga.

foto: Espreso.co.rs

Ekskluzivno za naš portal, dan nakon nesreće, Mina kaže da još uvek oseća posledice i da se sporo oporavlja:

- Moram da ležim nekoliko dana. Jutros mi se stanje pogoršalo, bio mi je vreo vrat i više ne mogu da ga okrenem, potiljak mi trne od udarca u glavu. Imala sam mučnine i vrti mi se u glavi. Na skeneru je sve dobro - kaže Mina i priseća se detaljno kobnog događaja:

- Kad me je šutnuo, potkačio mi je rebro, nema preloma, jakna me je spasila da mi ne polomi nešto. Oko mi je dosta stradalo, 3 sata ništa nisam videla. Pesnicom mi je ušao u oko. Dva, tri puta me je udario u glavu. Jutros sam podnela krivičnu prijavu protiv njega. Uhvatili su ga na licu mesta, vozač je dozvao policiju. On je dao izjavu jer je prvo i njega verbalno napao, vređo. Još ispred autobusa je urlao kako nema busa pola sata i kasni. Kada je ušao, nasilno je izvukao tu devojčicu od 15, 16 godina iz autobusa i grubo je povukao. Odmah je izletala iz autobusa. Odmah je seo. Rekla sam mu: „Gospodine nema potrebe da tako devojčicu izvlačite“. On je počeo da viče: „Šta tebe briga šta sam uradio“, a onda me je šutnuo iz sedećeg položaja u nogu. Na na to nisam odreagovala, samo sam rekla da je nju izvukao, a mene neće udarati. Onda me je rukom udario po ruci i ja sam ga tad odgurnula i rekla nemoj da me udaraš.

foto: Espreso.co.rs

Ovo je dodatno isprovociralo napadača koji se tada obrušio na nju:

-Tada me je jednom udario u glavu, a zatim u oko, ja sam pala na pod, a on je ustao i krenuo da me šutira. Na prvi udarac niko nije regovao, ni kada me je udario pesnicom niko nije ništa rekao. Tek kada je krenuo da me šutira, čuli su se i muški i ženski glasovi koji su vikali nemoj, prestani, ali se nisu mešali. Brzo su me podigli sa poda autobusa. Dok su me dizali on je nastavio da me šutira. Onda sam ga ja udarila rukom i rekla: „Izlazi iz autobusa“.

Mina kaže da je nasilnik pokušao da pobegne, ali da ga je policija sustigla:

- Kad smo izašli iz autobusa, on je krenuo da trči i beži, ali ga je policija uhvatila. On je tad prišao i rekao je: „ŠTA HOĆES, NISAM TE TAKO MNOGO UDARIO“. Rekla sam da mi ga sklone, jer ženu ne možeš mnogo ili malo da udariš. Zatim mi je rekao: „ŠTO PRAVIŠ FRKU, NEK' ME PUSTE POLICAJCI DA IDEM“. Želim da se ne izvuče tako lako i da dobije adekvatnu kaznu. Jer on nije bespomoćni dekica, on je vrlo vitalan, BIVŠI BOKSER i u kondiciji je.

foto: Espreso.co.rs

Ona je rekla kako je već u životu doživela nasilje i kako nema nameru da ga toleriše po bilo mkoju cenu:

- Ranije sam doživela nasilje i zbog toga ne želim da prećutim tako nešto. Takav čovek ne sme da šeta ulicom, takav bi mogao nekog da ubije ili da povredi više nego mene. Psihički će me ovo koštati, ali ne kajem se što sam tako postupila i stala u odbranu nekog. Nisam mnogo iznenađena što niko nije regovao, jer smo takvo društvo.

BONUS VIDEO:

SPREMAM PROJU I PEČENJE, MALO MEZE, RUSKA: Ana Mihajlovski spremila ISPRAĆAJ za bivšeg muža, a sve zbog PLAVIH KOVERTI (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Ivana Bradanji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.