NOVA LISTA SVEDOKA OTKRIVA UBICU JELENE MARJANOVIĆ: Isplivali nepoznati detalji iz istrage ubistva pevačice!
Ubijena pevačica Jelena Marjanović, Foto: Printscreen Youtube

RASPLET

NOVA LISTA SVEDOKA OTKRIVA UBICU JELENE MARJANOVIĆ: Isplivali nepoznati detalji iz istrage ubistva pevačice!

Dve ključne osobe, pevačica B. S. i penzionerka M. P, koje bi promenile ceo slučaj, nisu nikada saslušane

Objavljeno:

U istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića, za sada jedinog osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović, i dalje nisu saslušani ključni svedoci čiji bi iskazi posle skoro tri godine konačno rasvetlili zločin.

Navodno, ti svedoci su spremni da odu u tužilaštvo i kažu šta se tačno dogodilo 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, ali samo pod uslovom da dobiju poseban status. Za listu svedoka zna i advokat Predrag Savić, koji zastupa porodicu Krsmanović, odnosno, rođake ubijene Jelene.

- Ti svedoci nikada nisu saslušani, a ukoliko bi ih tužilaštvo pozvalo na razgovor, bilo bi nadomak toga da se slučaj reši", tvrdi Savić za medije.

Novi detalji iz istrage
Novi detalji iz istragefoto: Zorana Jeftić

Izvor iz istrage je naveo da se na salušanju nisu našle pevačica B. S. koja je kobnog dana videla Zorana Marjanovića sa ćerkom Janom na nasipu, kao ni penzionerka M. P. s kojom je Jelena trebalo da se vidi 2. aprila ujutru, nekoliko sati pre nego što je prijavljen njen nestanak.

- Pevačica B. S. je tog dana između 14.30 i 15.15 videla Zorana i Janu na nasipu kod rampe kod šljunkare. Marjanović je pričao preko mobilnog telefona, dok se devojčica igrala vijačom. Međutim, taj svedok nije video Jelenu, a zanimljivo je i to da je osumnjičenog i njegovu ćerku video skoro dva sata pre nego što su, prema navodima optužnice, na čije se potvrđivanje još čeka, došli na nasip i to u društvu ubijene pevačice "Granda", otkrio je izvor iz istrage za medije i dodao:

- Drugi svedog M. P. satima je čekala da se Jelena pojavi na njenim vratima jer su se njih dve dogovorile 1. aprila da se vide sledećeg dana. Međutim, Jelena se nije pojavljivala, niti javljala. Njenim saslušanjem bi se saznalo šta se dešavalo pred Jeleninu smrt. Šta je to njoj sve Jelena ispričala u poslednjem razgovoru, to je misterija", zaključuje izvor.

Nenad Šipka zna da postoje nesaslušani svedoci
Nenad Šipka zna da postoje nesaslušani svedocifoto: Filip Plavčić, Nebojša Mandić, Privatna arhiva

Ovim povodom oglasio se i Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja.

- Čuli smo da postoje dve osobe koje bi mogle da bace novo svetlo na ceo slučaj. Mi iz CFI smo svojevremeno zvali inspektora koji je tad vodio istragu ubistva i rekli mu da je pevačica B. S. videla Zorana i Janu, na šta je on rekao da to potpuno menja ceo slučaj. Međutim, kasnije su iz nekog razloga odustalli od saslušanja", ispričao je Šipka za medije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.