ODLUKA ŠABANOVE PORODICE MNOGE JE IZNENADILA: Na sutrašnje ZADUŠNICE njegovi najmiliji neće izaći na grob
Porodica ipak neće izaći pevaču na grob, Foto: Nemanja Nikolić

POŠTUJU OBIČAJE

ODLUKA ŠABANOVE PORODICE MNOGE JE IZNENADILA: Na sutrašnje ZADUŠNICE njegovi najmiliji neće izaći na grob

Kralj narodne muzike Šaban Šaulića preminuo je 17. februara u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi u Nemačkoj

Objavljeno:

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić, koji je tragično nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, sahranjen je 22. februara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a njegovom ispraćaju na večni počinak prisustvovalo je oko 5.000 ljudi.

foto: Dragana Udovičić

Porodica Šaulić zavijena je u crno nakon velikog gubitka, a na njegov grob odlaze često. Međutim, kako saznaje Pink.rs, Šabanova najuža porodica, supruga Gordana i deca Ilda, Sanela i Mihajlo ipak neće sutra, 2. marta, na Velike zimske zadušnice, posetiti pevačev grob.

Naime, porodica Šaulić odlučila je da ispoštuje običaj koji nalaže da se na zadušnice ne izlazi dok se ne navrši 40 dana od sahrane pokojnika.

foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, kralj narodne muzike Šaban Šaulića preminuo je 17. februara u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. U automobil u kojem je bio sa svojim muzičarem Mirsadom Kerićem koji je takođe stradao, kao i sa kumom Slobodanom Bobanom Stojadinovićem, koji je preživeo, velikom brzinom zakucalo se vozilo kojim je bez dozvole i u alkoholisanom stanju upravljao Turčin Alsin Levent.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.