SAZNAO DA GA DEVOJKA VARA, I SA DRUGARIMA SKOVAO NAJOGAVNIJI MOGUĆI PLAN! Užas priča iz BG hotela
Povod za otmicu bila je ljubomora mladića, a policija je svu trojicu privela sutradan, Foto: Profimedia

ISTRAGA U TOKU

SAZNAO DA GA DEVOJKA VARA, I SA DRUGARIMA SKOVAO NAJOGAVNIJI MOGUĆI PLAN! Užas priča iz BG hotela

Kotoranin nije ni sumnjao šta mu se sprema kada se svojim automobilom zaustavio ispred hotela

Objavljeno: 01.03.2019. 13:59h
  • 1

Zbog otmice Kotoranina J.M. (57) koja se dogodila ispred hotela "Hiljadu ruža"  prošle nedelje su uhapšen Ognjen P. (33) i njegovi prijatelji Uroš P. (33) i Miloš I. (22)  - pišu mediji. 

Povod za otmicu bila je ljubomora mladića, a policija je svu trojicu privela sutradan.

Prema nezvaničnim informacijama, strast je, po svemu sudeći, pomutila razum Ognjenu P., koji je sa devojkom I. Đ. (28) izvesno vreme bio u ljubavnoj vezi. Kada je saznao da ga je devojka varala sa vremešnim gospodinom J. M. (57), mladiću je pao mrak na oči.

On je ubrzo organizovao dvojicu svojih prijatelja i saopštio im svoje osvetničke namere. Devojku je, pod pretnjom batinama, naterao da se javi Kotoraninu J. M. i zakaže sa njim sastanak na njihovom starom mestu - u hotelu „Hiljadu ruža“ pod Avalom.

Nesrećni muškarac nije sumnjao šta mu se sprema kada se svojim automobilom zaustavio ispred hotela, među Beograđanima i posetiocima prestonice inače dobro poznatog kao utočište onih koji kriju svoje ljubavne veze.

J. M. je prišao devojci i pozdravio se sa njom, nakon čega se pred njim stvorio Ognjen P. sa prijateljima. Oni su najpre pretukli J. M., a zatim ga spakovali u gepek Ognjenovog automobila.

Iz podnožja Avale odvezli su se na sledeću lokaciju - u naselje Braća Jerković. Tamo su mladići nastavili da tuku i maltretiraju starijeg čoveka.

Ognjen P., Uroš P. i Miloš I. saslušani su i u Drugom osnovnom tužilaštvu, koje je otvorilo istragu i predložilo jednomesečni pritvor.

 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media