UMRLA SNEŽANA NAKIĆ: Iza sebe je ostavila dve ćerke i tri unuka
UMRLA SNEŽANA NAKIĆ!, Foto: CZSR

IN MEMORIAM

UMRLA SNEŽANA NAKIĆ: Iza sebe je ostavila dve ćerke i tri unuka

Nakićeva je rođna 1961. godine u Čačku

Objavljeno:

U Vranju je u 58. godini života preminula Snežana Nakić, diplomirani pravnik i prvi direktor Centra za razvoj usluga socijalne zaštite.

Nakićeva je rođna 1961. godine u Čačku. Pravni fakultet zavrsila je u Nisu 1985 godine. Profesionalnu karijeru započela je u Sekretarijatu za skupštinske poslove opštine Vranje 1986. godine. Takođe, radila je u Sekretarijatu unutrašnjih poslova u Vranju od 1993. godine, a u Centru za socijalni rad je od 1994. godine. Od 2006. godine obavljala je funkciju vršioca dužnosti direktora Doma za decu bez roditeljskog staranja “Olivera Verica Đorđević” u Vranju. Učestvovala je u transformaciji doma i bila prvi vršilac dužnosti direktora novoosnovane ustanove Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zastite u Vranju.

U Centar za socijalni rad vratila se 2008. godine i radila je kao rukovodilac Službe za pravne poslove. Bila je voljena supruga, majka i baka. Iza sebe je ostavlja dve ćerke i tri unuka. Iz Centra za socijalni rad navode da će komemoracija biće održana u četvrtak u sali RF PIO filijala Vranje u 10:00 sati, a sahrana je na Šapranačkom groblju u 13:00 časova.

(Espreso.co.rs / Ok radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.