OVO SU NAJNOVIJI DETALJI UŽASA U SOMBORU: Nebojša upucan sa dva metka pre DVE NEDELJE!
Kako se nezvanično saznaje, na osnovu rana na beživotnom telu patolozi su zaključili da je Karan ubijen pre otprilike dve nedelje!, Foto: Printscreen / Nestali Srbija

jezivo!

OVO SU NAJNOVIJI DETALJI UŽASA U SOMBORU: Nebojša upucan sa dva metka pre DVE NEDELJE!

Kako se nezvanično saznaje, na osnovu rana na beživotnom telu patolozi su zaključili da je Karan ubijen pre otprilike dve nedelje

Objavljeno:

Nebojša Karan, mladić iz Sombora koji je nestao pre skoro dvadeset dana pronađen je danas mrtav na njivi između Sombora i Subotice, a policija sumnja da je hicima iz vatrenog oružja ubijen još pre dve nedelje.

Kako se nezvanično saznaje, na osnovu rana na beživotnom telu patolozi su zaključili da je Karan ubijen pre otprilike dve nedelje.

Kako saznajemo on je upucan u glavu i stomak.

Nebojša je poslednji put viđen 9. februara kako izlazi iz svoje kuće.

Kao i sve prethodne i taj dan proveli su mirno i uobičajeno. Nebojša se čuo sa kumom jer je dobio kumče i planirao je da uskoro vidi bebu. Jedino im je bilo čudno što je napustio kuću a nije se javio niti poneo telefon što se, prema rečima njegove majke, nikada ranije nije dešavalo.

Porodica se potom organizovala i krenula u obilazak svih mesta mesta na kojima bi mladić mogao biti.

- Organizovali smo se familijarno, ali tu su i komšije i Nebojšini školski drugovi i sve obilazimo, i napuštene kuće i kanale. Međutim, ne znamo više šta da mislimo i gde da ga tražimo. Ovo je jednostavno misterija. Nestao je, nema ga - kazala je Radmila Karan juče i još dodala da je uverena da bi joj se sin javio da može.

Za Nebojšom su svi tragali punih 18 dana, međutim, njegovo telo pronađeno je danas na napuštenom salašu između Sombora i Subotice.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.