TO JE ZATVOREN SLUČAJ! I DA SE KANTRIMEN PRONAĐE PRESUDA BI BILA ISTA! Stefanović o autu kojim je UBIJEN LUKA
Stefanović o autu kojim je UBIJEN LUKA, Foto: Beta, MUP

MILIĆEV USKORO NA SLOBODI

TO JE ZATVOREN SLUČAJ! I DA SE KANTRIMEN PRONAĐE PRESUDA BI BILA ISTA! Stefanović o autu kojim je UBIJEN LUKA

Ministar je izrazio žaljenje što automobil kojim je Milićev usmrtio Jovanovića nije pronađen

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je slučaj ''kantrimen'' policijski rešen i da eventualni pronalazak automobila kojim je Marko Milićev u julu 2014. godine usmrtio Luku Jovanovića ne bi promenio sudsku presudu kojom je Milićev osuđen na četiri i po godine zatvorske kazne.

''Pravda je zadovoljena. Ostalo je samo pitanje gde je kantrimen, ali to nije krucijalno, jer je kriv onaj ko je vozio automobil i usmrtio nesrećnog mladića. Ubica je uhvaćen i pravosnažno osuđen, a osuđeni su i svi koji su pomagali u prikrivanju tog zločina'', rekao je Stefanović novinarima u ''Palati Srbija'' komentarišući to što će Milićev ove sedmice biti pušten na slobodu, a na konstataciju novinara da je ostalo nerešenih pitanja u tom slučaju, počev od toga gde je kantrimen i da li je rastavljen u delove kako se spekulisalo u medijima.

Ministar je izrazio žaljenje što automobil kojim je Milićev usmrtio Jovanovića nije pronađen jer bi se tako, kaže, u potpunosti izbegla bilo kakva nerešena pitanja, ali je podvukao da to ne bi uticalo na krajnji ishod tog slučaja i izricanje zatvorske kazne Milićevu.

''Za nas je ovaj slučaj zatvoren. Voleo bih da saznamo gde se auto nalazi, ali ako Milićev ne želi da to kaže, teško možemo da otkrijemo, osim ako se ne pojavi broj šasije ili deo tog automobila. S obzirom na broj krađi takvih automobila, sumnjam da ćemo ga pronaći - naveo je Stefanović.

Mediji su objavili da će Milićev koji je, kako je utvrdio sud, 25. jula 2014. godine vozilom "kantrimen" usmrtio Jovanovića na Brankovom mostu, 1. marta biti pušten na slobodu.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.