FILMSKA PRIČA SRPSKOG KRALJA DROGE U AUSTRALIJI: Oteli su mu MULU i isekli joj uši, a pao je posle zbog OVOG POTEZA
Ivan Tešić, Foto: EPA

OSUĐEN ZBOG DROGE

FILMSKA PRIČA SRPSKOG KRALJA DROGE U AUSTRALIJI: Oteli su mu MULU i isekli joj uši, a pao je posle zbog OVOG POTEZA

Tešić je vodio mrežu trgovaca drogom, dilujući primarno kokain, na relaciji između Sidneja i Gold Kosta, gde je vodio noćni klub Liv

Objavljeno:

Srbin Ivan Tešić (45) osuđen je u Australiji na 9 godina zatvora zbog posedovanja droge vredne čak 5 miliona dolara!

Carstvo narko-bosa vredno više miliona počelo je da se urušava kada je jedna od njegovih mula napadnuta, a onda zamenjena policajcem na tajnom zadatku.

Kralj droge je više od 20 godina bežao policiji širom Australije, a onda su ubacili svog čoveka... Tešićevu mulu, Darena Darka, napali su iz suprotstavljenog klana, kada su mu odsekli uši i zapalili ga.

Međutim, on je nekim čudom uspeo da preživi, ali je Tešiću svakako bio neophodan novi čovek za prebacivanje droge i upravo tu je napravio grešku koja ga je kasnije koštala čitavog carstva, pa i slobode, prenosi Dejli Mejl.

Tešić je inače sin radnika fabrike koji je postao šef noćnog kluba Zlatna obala, slao je poruke u kojima je najavljivao osvetu protiv klana koja je napala Darena.

Natali Karalambus, njegova tadašanja verenica mu je poslala poruku "Šta su mu uradili, odsekli uši ili šta?", na šta je on odgovorio sa "p***a je popustila", implicirajući da želi osvetu.

Inače, Tešić je vodio mrežu trgovaca drogom, dilujući primarno kokain, na relaciji između Sidneja i Gold Kosta, gde je vodio noćni klub Liv. Bio je saradnik bajkerskih bandi, a zbog moći u podzemlju, australijski mediji su ga prozvali Mister Big sa Gold Kosta.

Policija je zaplenila i njegovu kuću u Sidneju vrednu 690.000 dolara, 100.000 dolara na računu fimrme, motor harli dejvidson, oldtajmer iz 1969. i apartman u Hiltonu u vrednosti od 730.000 dolara.

Pronašli su i njegovu laboratoriju u kojoj se nalazilo 3 kilograma amfetamina.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.