SAŠU PAMTIM MRTVOG, U KESI! Otac ubijenog navijača Rada očajan: Ovo nas je UNIŠTILO, više nemamo sina!
Predrag Savković rekao da nema saznanja o zločinu ispred beogradskog kluba "Nana", kada je usmrćen njegov sin Aleksandar Savković!, Foto: Espreso.co.rs

TRAGEDIJA!

SAŠU PAMTIM MRTVOG, U KESI! Otac ubijenog navijača Rada očajan: Ovo nas je UNIŠTILO, više nemamo sina!

Predrag Savković rekao da nema saznanja o zločinu ispred beogradskog kluba "Nana", kada je usmrćen njegov sin Aleksandar Savković

Objavljeno:

Predrag Savković, otac Aleksandra Savkovića, navijača FK Rad, koji je u decembru 2017. ubijen ispred kluba "Nana" na Senjaku u Beogradu, svedočio je juče pred Višim sudom i prepričao kako je njegov sin proveo poslednji dan života.

Savković je, očiju punih suza, ispričao da je njegov sin kobnog dana bio u Urgentnom centru.

- Saša je bio u Urgentnom centru s našom komšinicom, bakom koju je pastorak pretukao. Ona je kasnije od povreda i umrla. Mnogo je volela mog sina, a i on nju, pa ju je tešio i držao za ruku. Posle toga je došao kući i rekao majci da mu opegla belu košulju, a kad sam pitao gde će, odgovorio mi je da je direktoru rođendan i da vodi njega i kolege na večeru - rekao je otac ubijenog.

Više nemamo sina

Nesrećni čovek je ispričao i kako je identifikovao sinovljevo telo. - U pet ujutru me je probudila drugarica naše snaje i rekla da dođemo hitno u Urgentni centar. Tamo sam video Sašine drugove i drugarice, snaju kako plače i ponavlja "valjda nije on". Odveli su me u neki podrum da prepoznam sina, i to je poslednje kako ga pamtim - leži mrtav na stolu, u plastičnoj kesi - očiju punih suza ispričao je otac ubijenog navijača.

On je objasnio da o samom zločinu nema saznanja, ali da je čuo različite priče, o kojima nije želeo da govori.

- Trebalo je da odem kući i kažem ženi da više nemamo sina. Supruga i ja smo deset godina čekali Sašu, lečili se, išli u Nemačku, Austriju, kod lekara i travara. Na kraju smo vantelesnom oplodnjom u Zagrebu dobili dete. Ovo je uništilo naše živote, snaja svaki dan ide na groblje, pali sveću i nosi cvet - tihim glasom ispričao je Predrag Savković.

On je istakao da nije znao da njegov sin nosi pištolj.

- Nisam voleo što ide u "Nanu", govorio sam mu da to ne radi, jer sam ja rođeni Beograđanin i znam kakav je to klub - kazao je otac.

Četvorica optuženih

Podsetimo, Savković je ubijen u decembru 2017. ispred kluba "Nana", nakon svađe koja je izbila u tom klubu. Za njegovu smrt optužen je Nedeljko Grbović Grba, tadašnji pripadnik obezbeđenja "Nane", dok se za učešće u tuči terete Stevan Dukić, Miloš Tančev i Stefan Šapurić, koji su juče istakli da nisu radili kao obezbeđenje kluba, već kao promoteri. Optuženi Dukić, Tančev i Šapurić juče su tvrdili da kobne noći nisu učestvovali u tuči, već da su bili napadnuti.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.