HAOS U KIKINDI: Teretni voz iskliznuo sa šina!
Kako “Novosti” saznaju u kompoziciji je bilo ukupno 16 teretnih vagona, a do iskliznuća je došlo deset minuta nakon zatvaranja rampe na pružnom prelazu, Foto: Beta / Saša Đorđević

strašno

HAOS U KIKINDI: Teretni voz iskliznuo sa šina!

Kako “Novosti” saznaju u kompoziciji je bilo ukupno 16 teretnih vagona, a do iskliznuća je došlo deset minuta nakon zatvaranja rampe na pružnom prelazu

Objavljeno:

Lokomotiva i jedan vagon teretnog voza koji je prevozio kamen, danas popodne, oko 16,30 sati, iskliznuo je iz šina na Železničkoj stanici u Kikindi. Iskliznuće voza dogodilo se prilikom manevra na Železničkoj stanici, a zbog ovog incidenta prekinut je železnički, ali i drumski saobraćaj na lokalnom putu Kikinda-Nakovo, gde se nalazi i Granični prelaz sa Rumunijom i koji radi do 19 sati.

Vagoni koji su ostali na pruzi su povučeni, a uklanjanje lokomotive i vagona koji je iskliznuo biće moguće samo dizalicom, čiji se dolazak tek očekuje.

Kako “Novosti” saznaju u kompoziciji je bilo ukupno 16 teretnih vagona, a do iskliznuća je došlo deset minuta nakon zatvaranja rampe na pružnom prelazu. Mesto incidenta obezbeđuje Saobraćajna policija, koja je odmah izašla na teren i vozače preusmerava na alternativne putne pravce.

Istraga će pokazati šta je uzrok iskliznuća lokomotive i vagona, mada se, prema nezvaničnim informacijama, kao razlog navode oštećenja, ali i krađa novih šina i klinova na prizi koji su postavljeni pre pola godine.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.