TATICE, KAŽU DA SI NA PUTU, ČEKAMO TE DA NAM DONESEŠ BOMBONE I HALJINE! Svi se opraštaju od Mirka Butulije (FOTO)
Ubijeni Mirko Butulija, Foto: Stefan Jokić

čitulja

TATICE, KAŽU DA SI NA PUTU, ČEKAMO TE DA NAM DONESEŠ BOMBONE I HALJINE! Svi se opraštaju od Mirka Butulije (FOTO)

Novine su danas pune čitulja posvećenih Butuliji

Objavljeno:

Danas u srpskoj dnevnoj štampi osvanule su čitulje posvećene ubijenom predsedniku AMSS-a. Deca, supruga, rodbina, majka, prijatelji i kolege upućuju poslednji pozrav ubijenom predsedniku AMSS-a Mirku Butuliji.

- Tatice naš, kažu da si otišao na put. Čekaćemo te da nam doneseš bombone, haljine i patike. I bićemo dobri, bićeš ponosan na nas. Najbolji đaci, studenti, ljudi. Kakav si i ti bio. Fali nam tvoj zagrljaj, tvoja nežnost, tvoje razumevanje. Ta praznina biće doveka .

Novine su danas pune čitulja posvećenih Butuliji. Od njega se, pored porodice, rečima punim tuge opraštaju brojni prijatelji, kolege, rođaci. Samo u jednim novinama može se pročitati čak 37 čitulja posvećenih ubijenom predsedniku AMSS-a. Supruga Marijana jednu čitulju ostavila je i sasvim sama:

Čitulja neutešne supruge Marijane
Čitulja neutešne supruge Marijane foto: Printscreen

Najdraži moj, ljubavi iskonska, snago moja, osloncu moj, lave, pitoma i nežna dušo, brižni oče, mužu, naša ljubav je uvek bila jaka i biće još jača. Čuvaću ove naše piliće od svih zala i pričaću im kakva si ti ljudina bio, čvrst, jak, a za nas nežan, osećajan, pun ljubavi. Još da ih ojačam i eto me stižem kod tebe da me zagrliš i kažeš da će sve biti dobro. Volim te i voleću te do poslednjeg daha svog života", napisala je neutešna supruga Marijana.

Potresan oproštaj napisala je i ožalošćena majka:

Mili sine moj, srećo moja, radosti moja, što sam te imala, rodila i odgojila u čestitog čovjeka, brižnog i predanog sina, koji si čitavog sebe predao brizi i pažnji svojih prijatelja, svoje supruge, svoje dece. Tugo moja beskrajna, što sam te izgubila, pa mučenički postrada od satanske ruke".

Čitulja za Mirka do neutešne majke
Čitulja za Mirka do neutešne majke foto: Printscreen

Od Butulije se u čituljama oprostio i Fudbalski savez Srbije, zaposleni u AMSS-u, zaposleni restorana "Beogradsko sokače", Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Džudo klub Crvena Zvezda.

Od kolektiva AMCC osiguranja
Od kolektiva AMCC osiguranja foto: Printscreen

Komemorativni skup održaće se sutra u 11 sati u Skupštini grada Beograda, a ispraćaj u 13.30 na Novom groblju u Beogradu. Sahrana će se obaviti u sredu. 27. februara, u 14.30 sati u selu Mosko u Trebinju. Opelo počinje u 14 sati.

Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.