SEBE KRIVI ZA ŠABANOVU SMRT: Goca je ubeđena da bi on danas BIO ŽIV da nije bilo ovoga!
Šaban Šaulić, Foto: Dragan Kadić

udovica ubeđena u jednu stvar

SEBE KRIVI ZA ŠABANOVU SMRT: Goca je ubeđena da bi on danas BIO ŽIV da nije bilo ovoga!

Članovi porodice Šaulić okupili su se jutro nakon Šabanove sahrane u Aleji zaslužnih građana kako bi zapalili sveće pokojnom pevaču

Objavljeno: 08:31h

Supruga Šabana Šaulića, Gordana Šaulić ne prestaje da krivi sebe zbog pevačeve smrti. Ubeđena je da bi on danas bio živ da mu je zabranila putovanja i gostovanja po inostranstvu.

Članovi porodice Šaulić okupili su se jutro nakon Šabanove sahrane u Aleji zaslužnih građana kako bi zapalili sveće pokojnom pevaču, a njegova udovica Gordana ne prestaje da plače i da ga doziva.

Kako otkriva izvor tabloida Alo, Goca i ostali članovi porodice Šaulić su danima na lekovima za smirenje. Ne mogu da se pomire sa činjenicom da ih je Šaban zauvek napustio.

"Ilda, Mihajlo i Sanela su potpuno slomljeni i na lekovima su konstantno. Međutim, svi oni imaju svoje porodice i partnere, pa u tom bolu nisu sami. Goci je najteže jer je ona ostala bez svoje najveće ljubavi sa kojom je provela više od četiri decenije života. Ona se ne miri sa činjenicom da Šabana više nema, ponekad priča kako veruje da je Šaban na putu i da će doći svakog časa, te da će je nazvati telefonom, a kada tablete za smirenje popuste, krivi sebe za njegovu smrt, te govori kako je trebalo da mu zabrani da otputuje u Nemačku".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.