NAŠ BRATE U VERI... Ovako se Hirurg, vođa NOĆNIH VUKOVA, oprostio od svog prijatelja Mirka Butulije!
Aleksandar Zaldostanov Hirurg se oprostio od Mirka Butulije, Foto: Printscreen/facebook, AMSS

TRAGEDIJA

NAŠ BRATE U VERI... Ovako se Hirurg, vođa NOĆNIH VUKOVA, oprostio od svog prijatelja Mirka Butulije!

Butulija je, da podsetimo, bio predsednik moto kluba "Stara Hercegovina" koji je bio u bliskim odnosima sa "Noćnim vukovima"

Objavljeno:

Aleksandar Zaldostanov Hirurg, vođa "Noćnih vukova" na svom Fejsbuk profilu oprostio se od predsednika AMSS Mirka Butulije koji je juče ubijen u prostorijama Saveza.

Butulija je, da podsetimo, bio predsednik moto kluba "Stara Hercegovina" koji je bio u bliskim odnosima sa "Noćnim vukovima".

Reči Aleksandra Zaldostanova Hirurga, bliskog prijatelja lidera Rusije Vladimira Putina, najbolje govore koliko je poštovao Butuliju, i koliko je za "Noćne vukove" veliki gobitak njegova smrt.

- Danas u Srbij je ubijen Mirko Butulija - predsednik Auto-moto saveza Srbije, potpredsednik sportskog saveza Srbije, predsednik motorističkog kluba "Stara Hercegovina". Mirko je bio naš veliki prijatelj koga su Noćni vukovi zvali - Brat. On je veoma poštovao Noćne Vukove, delio našu borbu i naša verovanja, uvek je pomagao našem klubu, podržavao naš posao i načela kojom se vodimo. Blagoslovljeno pamćenje tebi, naš brate u veri, savezniče i prijatelji - napisao je Hirurg na ruskom i na srpskom jeziku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.