PRE DVE GODINE JE SPASAO ŽIVOT SVOM KRVNIKU: Mirko Butulija je Predraga izbavio od SIGURNE SMRTI!
Mirko Butulija, Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

STRAVIČNA IGRA SUDBINE

PRE DVE GODINE JE SPASAO ŽIVOT SVOM KRVNIKU: Mirko Butulija je Predraga izbavio od SIGURNE SMRTI!

Butulija je danas u 42. godini, izgubio život pokušavajući da smiri svađu između sekretara i ubice Predraga Đurđeva sa jednim od zaposlenih

Objavljeno: 11:25h

Direktor AMSS Mirko Butulija, koga je danas na radnom mestu ubio sekretar Predrag Đurđev, pre dve godine spasao je život svom ubici, prenosi “Blic”.

Očevidac tog događaja navodi da je Đurđev posle poslovnog ručka upao u vodu i počeo da se davi. Butulija je bez razmišjanja skočio u reku i izvukao ga na obalu.

-Bili smo na poslovnom ručku na splavu. Đurđev je stao na neku dasku koja je pukla, okliznuo se i upao u reku. Nije znao da pliva i počeo je da se davi. Butulija je bez razmišljanja skočio, onako obučen i spasao ga – navodi izvor Blica, biznismen koji je zamolio da mu ne pominjemo ime.

Priskačući u pomoć čoveku koji će ga izrešetati dve godine kasnije, Butulija je iz vode izvukao i torbicu Đurđeva za koju je ovaj vikao da mora da je nađe.

- U torbici su bila tri pištolja. Svi smo bili šokirani… Međutim, u tom trenutku niko se nije time bavio već činjenicom da se Đurđev umalo udavio i da je spašen – navodi naš sagovornik.

Prema nezvaničnim navodima pištolj iz kog je Đurđev pucao u svog spasioca nije jedini koji poseduje. Sumnja se da ima doslovce mali arsenal od desetak pištolja od kojih, prema neproverenim navodima, za nekoliko ima i dozvolju za nošenje. Još nema zvanične potvrde koje metke je Đurđev ispalio, ali, prema nepotvrđenim podacima, koristio je nedozvoljenu municiju.

Butulija je danas u 42. godini, izgubio život pokušavajući da smiri svađu između sekretara i ubice Predraga Đurđeva sa jednim od zaposlenih. Nesrećni Butulija se uključio u pokušaju da arbitrira i primiri strasti.

Tada je, međutim, Đurđev potegao pištolj i izrešetao ga. Prema saznjima "Blica", Đurđev je u Butuliju ispalio pet hitaca - četiri u grudi i peti u glavu. Potom je napustio kancelariju i ušao u drugu prostoriju gde je, u nervnom rastrojstvu, pucao sebi u čelo.

U ovom tragičnom događaju, Butulijina sekretarica čula je pucnjavu i pojurila je ka kancelariji svog šefa. Međutim tada je videla naoružanog kolegu pa je u panici iskočila kroz prozor kancelarije koja se nalazi na prvom spratu.

Ona je skočila sa visine od oko dva metra, i tom prilikom nije povređena.

Đurđev je preminuo na licu mesta, dok je Butulija podlegao povredama u bolnici, u 15.25 sati, posle pokušaja reanimacije.

Mirko Butulija je na mesto direktora AMSS došao krajem 2014. godine, a Predrag Đurđev je postavljen na mesto sekretara i od tada su blisko sarađivali. Butulija je bio i predsednik rukometnog kluba "Crvena zvezda", a od 2014. godine i potpredsednik Rukometnog saveza Srbije. Bio je otac četvoro dece.

Predrag Đurđev (43) je pre dolaska na poziciju generalnog sekretara radio kao pomoćnik direktora JKP "Parking servis".U svojoj karijeri i savetnik predsednika opštine Voždovac, kao i koordinator kancelarije za razvojne projekte opštine Zemun.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.