UKLETA RUZVELTOVA ULICA ODNELA JOŠ DVA ŽIVOTA: U blizini gde je ubijen Butulija, desio se OVAJ KRVAVI PIR! (FOTO)
Predsednik AMSS-a Mirko Butulija ubijen je danas, Foto: Dado Đilas

tragično!

UKLETA RUZVELTOVA ULICA ODNELA JOŠ DVA ŽIVOTA: U blizini gde je ubijen Butulija, desio se OVAJ KRVAVI PIR! (FOTO)

Prema saznanjima, Đurđev je u Butuliju ispalio nekoliko hitaca u glavu i grudi, a potom seo u njegovu fotelju i izvršio samoubistvo

Objavljeno: 11:26h

Predsednik AMSS-a Mirko Butulija ubijen je danas u prostorijama ovog saveza u Ruzveltovoj ulici, kada je u njega nekoliko hitaca ispalio Predrag Đurđev.

Prema prvim informacijama koje su se pojavile u njega je osam hitaca ispalio generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev, koji je potom seo u njegovu fotelju i ubio se. Jedna ženska osoba, koja je prisustvovala nemilim scena se spasila tako što je iskočila kroz prozor i tada je zadobila povrede i njoj se ukazuje hitna lekarska pomoć, piše Srbija danas.

Podsećamo, u neposrednoj blizini današnje pucnjave, takođe u Ruzveltovoj ulici, sredinom marta prošle godine takođe se desila pucnjava u kojoj je Nebojša Stojilković (30) ubio bivšeg šefa i teško ranio jednog kolegu.

Od vatrenog napada spasio se jedino Igor Radenković, koji je skočio kroz prozor kancelarije kako bi pobegao od Stojilkovića, a isto to je danas uradila jedna ženska osoba.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.