ISPOVEST ŠABANOVOG BUBNJARA SA SAHRANE: Pevač je VANBRAČNOM SINU davao 500 evra mesečno, NEŠTO SE ČUDNO DEŠAVA TU
ISPOVEST ŠABANOVOG BUBANJARA SA SAHRANE, Foto: Espreso.co.rs

iskren

ISPOVEST ŠABANOVOG BUBNJARA SA SAHRANE: Pevač je VANBRAČNOM SINU davao 500 evra mesečno, NEŠTO SE ČUDNO DEŠAVA TU

On je dodao kako njih dvojica neverovatno liče!

Objavljeno: 15:39h

Šaban Šaulić biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana. Brojni prijatelji, rodbina, kolege, pa građani, okupili su se da ga isprate na večni počinak, koji je zajkazan za 15 sati.

Ekipa Espresa je popričala sa bubnjarom Šabana Šaulića, Sašom Imetovićem Batom koji je bio upućen u odnos preminulog pevača i njegovog vanbračnog sina.

- Lično znam da je Šaban Šaulić davao 500 evra mesečno Robertu Šauliću ranije, šta je posle bilo ne znam. Deluje mi kao da nešto nije u redu sa njim, otac ga je ispoštovao dok je bio živ. On živi u Zrenjaninu i njega čuva neka baba. Ko je ta žena ne znam... Znam samo da Šaban i on jako liče, rekao je Šabanov bubnjar iz mlađih dana.

Podsećamo, oko rake se već skupio veliki broj ljudi, svi pokušavaju da se probiju kako bi se oprostili od pokojnog Šaulića. Stigla je i pevačica Ceca Ražnatović u pratnji sestre Lidije.

Sestra Šabana Šaulića, Sarajka Cakić stigla je na groblje, a drugi su pokušavali da je smire. Ona je sve vreme plakala i govorila samo jedno.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.