VOZAČ ZORANA BABIĆA UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA PORODICI ŽENE KOJU JE UBIO: Šta je napisao u pismu Stanikinom mužu?
Dejan je nakon pet dana porodici Gligorijević uputio telegram saučešća, Foto: Printscreen, Printscreen Twitter

SETIO SE

VOZAČ ZORANA BABIĆA UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA PORODICI ŽENE KOJU JE UBIO: Šta je napisao u pismu Stanikinom mužu?

Dejan Stanojević (35) vozač nekadašnjeg direktora Koridora Srbije Zorana Babića tereti se da je 31. januara službenim vozilom izazvao stravičnu saobraćajnu nereću u kojoj je poginula Stanika Gligorijević

Objavljeno:

Dejan Stanojević (35) vozač nekadašnjeg direktora Koridora Srbije Zorana Babića tereti se da je 31. januara službenim vozilom izazvao stravičnu saobraćajnu nereću u kojoj je poginula Stanika Gligorjević (52), a u kojoj je Babić teže povređen.

Dejan je nakon pet dana porodici Gligorijević uputio telegram saučešća.

Naime, on se sumnjiči za blaži oblik teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja iako je usmrtio ženu i povredio četiri osobe.

Inače, prema Krivičnom zakoniku, ukoliko je teško delo protiv bezbednosti saobraćaja u kome je došlo do smrti počinjeno iz nehata, maksimalna zatvorska kazna je osam godina. U tom slučaju vodi se skraćeni krivični postupak. Međutim, o tome nema ni govora u slučaju Dejana Stankovića.

Dejan je iz policije gde je bio na saslušanju odveden u Tužilaštvo gde je opisao šta je prethodilo nesreći, a nakon toga uputio je saučešće porodici nastradale žene i rekao da mu nikada u životu nije bilo teže.

Na društvenoj mreži Tviter, pojavio se telegram saučešća koji je Dejan Stanojevič uputio porodici nastradale Stanke Gligorijević:

- Teško je pronaći odgovarajuće reči koje bi pružile utehu zbog velike tragdije koja je vašu i moju porodicu zadesila zadesila. Najiskrenije žalim i izražavam najdublje saučešće vašoj porodici. Moje misli i molitve su sa vama. Dejan Stanojević - piše u telegramu.

Korisnici pomenute društvene mreže su se zapitali kakva je to nesreća njega zadesila, aludirajući valjda na to da su svi živi, a Stanike više nema:

Stanika Gligorijević, koja je poginula u udesu, sahranjena je na groblju u knjaževačkom selu Debelica, odakle je rodom. Sahrani je prisustvovalo nekoliko desetina ljudi, a nesrećna žena iza sebe je ostavila sinove Milutina (20) i Aleksandra (18). Njen suprug Velimir tada je rekao za medije da je Stanika krenula na sahranu svome stricu, ali da je i ona na kraju završila u grobu.

Dan posle nesreće, Zoran Babić saopštio je da podnosi ostavku na mesto direktora Koridora Srbije.

“Iako sam bio samo saputnik, za mene kao čoveka, to je dovoljan razlog da više ne obavljam funkciju vršioca dužnosti direktora Koridora Srbije. Bezbednost, sigurnost, to je ono što su bili moji ciljevi i to je potpuno jasan motiv da podnesem neopozivu ostavku”, naveo je Babić.

Prema zvaničnom izveštaju, Dejan Stanojević, udarilo u "opel astru", u kojoj su bili Zvonko (48) i Mirjana (54) Aleksić i njena sestra Stanika Gligorijević, a zatim je taj auto udario u "folksvagen pasat", kojim je upravljao Stanoje Stanković (64).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.