ŠABANOVA PORODICA NE PRESTAJE DA PLAČE: Prvo su svi ćutali, a onda se začula pesma, VERUJEM U LJUBAV!
ŠABANOVA PORODICA NE PRESTAJE DA PLAČE, Foto: Vladimir Sporčić

tužno

ŠABANOVA PORODICA NE PRESTAJE DA PLAČE: Prvo su svi ćutali, a onda se začula pesma, VERUJEM U LJUBAV!

Šaban Šaulić preminuo je 17. februara 2019. godine, u 68. godini života!

Objavljeno:

Porodica Šabana Šaulića stigla je u Skupštinu grada Beograda, gde u 11 časova počinje komemoracija pokojnom velikanu narodne muzike.

Šabanova supruga Gordana, ćerke Ilda i Sanela, zetovi Bojan Vučković i Bata Mirković, unuk Luka Adžić, iz kuće na Dedinju krenuli su zajedno, u pratnji prijatelja, kumova i članova šire porodice.

U 10:35 časova porodica je stigla u Skupštinu grada.

U velikoj sali među prvima su stigli uplakani Goca Božinovska i Šabanov brat Hasan Dudić, a zatim Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom Ocokoljić, Ivica Dačić, Sneki Babić, Miša Mijatović, Saša Nikolić, Miroslav Ilić, Dragana Mirković, Zorica Brunclik i Kemiš, Milena Plavšić, Željko Joksimović, Saša Popović i Suzana Jovanović, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Jelena Broćić, Damir Handanović, Vesna Milanović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, Dejan Matić, Dragan Kojić Keba, Neda Ukraden, Zlata Petrović, Nada Topčagić, Aleksandar Antić, Aleksandar Vulin sa ženom, Vladimir Petrović Pižon, Boško Đurovski, Ljubiša Tumbaković, gradonačelnik Beograda Goran Vesić...

Porodica Šabana Šaulića je bila u suzama sve vreme. Nakon toga je bio "minut ćutanja", a onda se začulo "Verujem u ljubav" i porodica nije mogla da zaustavi suze.

Podsećamo, Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Nemačkoj, oko 6:50 časova ujutru, 17. februara.

Pijani Turčin koji je 17. februara oko 6:45 časova ujutru izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao pevač Šaban Šaulić, jurio je 180 na sat. Bahati vozač autom je upravljao bez dozvole, a njegova silovita vožnja potpuno je uništila "seat" u kom se nalazio pevač.

Šabanov muzičar i vozač Mirsad Kerić preminuo je u bolnici dan nakon nesreće.

Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Od siline udarca, "seat" je izbačen sa kolovoza i okrenut u suprotan smer od onog u kom se kretao. Prtljažnik je potpuno uguran na zadnje sedište automobila, a stakla na prozorima su potpuno razlupana, zbog čega je srče bilo svuda po putu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.