OVAJ DETALJ SA SNIMKA NIKO NIJE PRIMETIO: Evo šta je uradio Zoran Babić pre nesreće (VIDEO)
Zoran Babić, Foto: Printscreen

konačno

OVAJ DETALJ SA SNIMKA NIKO NIJE PRIMETIO: Evo šta je uradio Zoran Babić pre nesreće (VIDEO)

Vozač S.D, koji je upravljao vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi u Doljevcu, u kojoj je poginula jedna osoba

Objavljeno:

Nesreća koja se dogodila na naplatnoj rampi u Doljevcu 31. januara, kada je, vozač automobila „škode superb“ S.D, u kojoj se nalazio tadašnji direktor Koridora Srbije Zoran Babić, pri velikoj brzini naleteo na „opel“, u kojem je stradala Stanka Gligorijević, dok je još pet osoba povređeno.

Kako je tada saopšteno, S.D. se sumnjiči da je počinio krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja, za koje je, u slučaju smrtnog ishoda maksimalna kazna do 12 godina zatvora.

Vozač S.D, koji je upravljao vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi u Doljevcu, u kojoj je poginula jedna osoba, a pet teže ili lakše povređeno, po svemu sudeći, sumnjiči se za blaži oblik teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

Podsećamo, Zoran Babić je izjavio da podnosi neopozivu ostavku na tu funkciju zbog saobraćajne nesreće.

"Izgubljen je jedan ljudski život. Za mene kao čoveka sasvim dovoljno da više ne obavljam funkciju na kojoj sam zatečen u momentu teške nesreće. Iako sam bio samo saputnik, za mene kao čoveka, to je dovoljan razlog da više ne obavljam funkciju vršioca dužnosti direktora Koridora Srbije", naveo je Babić u saopštenju ubro nakon nesreće.

Nakon svega, pojavile su se brojne spekualcije oko toga ko je usmrtio nesretnu ženu, pa čak i da je Babićev vozač blaže osuđen kako bi se zapravo, zataškalo da je Babić zapravio kriv za smrt žene.

Međutim, sada se pojavio i snimak sa nadzorne kamere gde se vidi da je tadašnji predsednik Koridora Srbije sedeo na zadnjem sedištu škode.

Pre same nesreće, Babić je svratio u šop na pumpi kako bi sebi nešto kupio, a tom prilikom kamera je usnimila Babićev džentlmenski gest.

Naime, on nakon kupovine nije hteo da uzme kusur, pritom je častio i kasirku.

Pogledate kako se sve odvijalo:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.