TUGA! Završena obdukcija tela Šabana Šaulića
Šaban Šaulić, Foto: Printscreen Youtube

užas!

TUGA! Završena obdukcija tela Šabana Šaulića

Pevač je prema prvim informacijama iz kola izašao bez vidljivih povreda držeći se za grlo i žaleći se na bol u grudima, da bi kasnije prminuo u bolnici

Objavljeno:

Kako "Blic" saznaje, obdukcija Šabana Šaulića je završena, a iako je prvobitno bilo planirano da Sanela i Mihajlo sa telom pokojnog oca iz Nemačke krenu tek oko 22 časa i u Srbiji budu oko ponoći, došlo je do promene.

Naime, s obzirom na to da je obdukcija gotova, papiri se privode kraju i Šabanovi sin i ćerka će ka aerodromu krenuti za dva sata, a potom vladinim avionom iz Dortmunda stići u Srbiju.

Sa aerodroma u Nemačkoj će ih ispratiti srpski konzul, a iako je prvobitno bilo planirano da let bude u kasnim večernjim satima, on je pomeren, tako da će u Srbiju stići ranije.

Podsetimo, Šaban je tragićno nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Nemačkoj kada je u automobil u kom je bio pevač udario drugi auto.

Pevač je prema prvim informacijama iz kola izašao bez vidljivih povreda držeći se za grlo i žaleći se na bol u grudima, da bi kasnije prminuo u bolnici.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.