ISPLIVALI NOVI DETALJI O TURČINU KOJI JE USMRTIO ŠABANA: Automobil kojim je upravljao bio je ukraden
Alsin Levent, Foto: Printscreen Facebook

BAHATO

ISPLIVALI NOVI DETALJI O TURČINU KOJI JE USMRTIO ŠABANA: Automobil kojim je upravljao bio je ukraden

Policija je započela istragu o vozilu kojim je usmrćen Šaban

Objavljeno: 21.02.2019. 10:33h
  • 3

Alsin Levent, Turčin koji je lišio života Šabana Šaulića svojom nenormalnom vožnjom, bio je lažno prijavljen na jednoj adresi u Bilefeldu, a automobil kojim je udario našeg pevača moguće da je čak bio u ukraden te kobne večeri.

- Dosadašnji tok istrage je pokazao da Alsin Levent, 35-godišnji državljanin Turske, nema prebivalište u Nemačkoj! Policija je bila na adresi na kojoj je bio navodno prijavljen, ali ispostavilo se da je reč o lažnoj adresi. On tamo nije boravio, tako da je odmah započeta istraga kako bi se utvrdilo gde je on uopšte živeo - objašnjava nam detalje jedna novinarka jednog lokalnog lista.

foto: PRINTSCREEN WESTFALLEN-BLATT.DE, Dragana Udovičić

Policija je započela istragu o vozilu kojim je usmrćen Šaban.

- Definitivno je jasno da automobil nije bio njegov. Policija je odmah pokrenula istragu o poreklu automobila i kako je došlo do toga da ovaj Turčin dođe do te „mazde“. Postoji mogućnost da je vozilo ukradeno, a definitivna potvrda te sumnje dobiće se kada budu privedeni svi koji su vezani za ovo vozilo. Turčin nije imao nikakvu vozačku dozvolu. Ne samo nemačku nego ni tursku - otkrila je naša sagovornica iz Nemačke.

Prema izveštajima nemačke štampe Turčin je na auto-putu vozio 180 na sat kada se zakucao u automobil u kojem je bio Šaban.

Levent je u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima prebačen iz bolnice u policiju:

foto: Printscreen Facebook

- Sada se nalazi u pritvoru. U bolnici je bio pod nadzorom policije i čim je završeno lečenje, odveden je na ispitivanje i određeno mu je policijsko zadržavanje.

Podsetimo, ranije je objavljeno da se Levent tereti za teško ubistvo u saobraćaju. Nemački mediji su preneli da se tamošnje tužilaštvo obratilo stručnjaku kako bi se razjasnili detalji nesreće u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić. Zanimljivo je i da „mazda“ kojom je 35-godišnjak upravljao nije u njegovom vlasništvu, niti on ima prijavljeno mesto boravka u Nemačkoj, preneo je Vestfalen blat. Upravo bi angažovani stručnjaci trebalo da utvrde na koji način je došao u posed automobila kojim se zakucao u zadnji deo „seata“ u kom su bili Šaulić, Kerić i Boban Stojadinović, koji je prošao s nekoliko preloma rebara.

NAŠI MOLE NEMCE

DAJTE NAM MESTO DA POLOŽIMO CVEĆE


Srbi, ali i Hrvati, Bosanci i Bugari iz Diseldorfa traže od lokalnih vlasti da im se omogući pristup mestu nesreće ili da dobiju neku drugu lokaciju gde bi mogli da dođu i odaju počast velikom pevaču. Brojni zahtevi ljudi sa ovih prostora našli su se na Fejbsuku, ali i sajtu grada, policije...
Pošto je mesto nesreće na auto-putu, teško je verovati da je tamo moguće odati počast Šauliću, pa će verovatno biti pronađena druga lokacija.

 

(Espreso.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media