NAPADNUT HRVATSKI VOZAČ  na autobuskoj stanici u Novom Sadu!
Kako je očevidac ispričao agenciji Beta, putnik iz autobusa "Čazmatransa", udario je više puta vozača u momentu kada su drugi putnici izlazili iz autobusa!, Foto: Printscreen / Youtube

strašno

NAPADNUT HRVATSKI VOZAČ na autobuskoj stanici u Novom Sadu!

Kako je očevidac ispričao agenciji Beta, putnik iz autobusa "Čazmatransa", udario je više puta vozača u momentu kada su drugi putnici izlazili iz autobusa

Objavljeno: 09:40h

Vozač hrvatskog prevoznika "Čazmatrans" napadnut je na Međumesnoj autobuskoj stanici u Novom Sadu juče oko 16 časova.

Kako je očevidac ispričao agenciji Beta, putnik iz autobusa "Čazmatransa", udario je više puta vozača u momentu kada su drugi putnici izlazili iz autobusa.

"Udario ga je više puta nogama i rukama, vozač je pao na beton, građani su ga potom zaštitili, a napadač je pokušao da pobegne", rekao je jedan od očevidaca.

Kako je za 021.rs rečeno u Hitnoj pomoći, njihova ekipa intervenisala je na MAS-u oko 16:20 časova, a povređeni muškarac zadobio je kontuzionu povredu glavu. On je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.

Kako su očevici rekli, napadač je pokušao da pobegne, ali ga je brzo stigla i privela obližnja patrola saobraćajne policije. Napadač je, navodno, bio u alkoholisanom stanju.

"Vikao je i na slučajne prolaznike da ga ne gledaju jer će ih udariti i zaletao se na njih, ali su ga policajci zadržali", kazali su očevici za Betu.

Podsetimo da ovo nije prvi put da su vozači autobusa meta napadača na autobuskoj stanici u Novom Sadu. Nedavno je napadnut i vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća "Novi Sad" na stajalištu ispred Železničke stanice.

(Espreso.co.rs / 021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.