NEMAČKA POLICIJA MOLI SVEDOKE DA SE JAVE: Utvrđuje se kako je Šaban poginuo, angažovani posebni EKSPERTI
Služba za borbu protiv kriminala snimila je deo auto-puta A2, na kome se desila nesreća specijalnom "sfera" kamerom 3D tehnologije!, Foto: Printscreen / FACEBOOK, WDR AKTUELL

OTKRIVAMO

NEMAČKA POLICIJA MOLI SVEDOKE DA SE JAVE: Utvrđuje se kako je Šaban poginuo, angažovani posebni EKSPERTI

Služba za borbu protiv kriminala snimila je deo auto-puta A2, na kome se desila nesreća specijalnom "sfera" kamerom 3D tehnologije

Objavljeno:

Policija okruga Bilefeld zamolila je javno očevice nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić da se jave, kako bi svedočili u sudaru, u kome je nastradala legenda srpske narodne muzike. Ističe se da vozač "mazde" ne samo da nije ima vozačku niti saobraćajnu dozvolu, nego čak ni prijavu boravka, tako da je njegovo stvarno prebivalište - nepoznato.

Državno tužilaštvo nemačke savezne pokrajine Severne Rajne-Vestfalije, na čijoj teritoriji je poginuo Šaban, angažovao je eksperte koji treba, do tančina, da razjasne pojedinosti stravičnog sudara.

Služba za borbu protiv kriminala snimila je deo auto-puta A2, na kome se desila nesreća specijalnom "sfera" kamerom 3D tehnologije. Ovaj snimak omogućiće kompletnu, verodostojnu rekonstrukciju tragičnog događaja, obećavaju nadležni, prenosi Blic.

foto: Printscreen / FACEBOOK, WDR AKTUELL

Prema pisanju lista "Noje vestfeliše" proširena istraga koju je naložilo tužilaštvo, treba da pruži i odgovor na pitanje kako je i zašto došlo do toga da se vozač "mazde" (34) uopšte našao za volanom tog vozila, iako nije njegov vlasnik.

Prema prečima Mihaela Ketera, potparola policije u Bilefeldu, procenjuje se da bi ukupna šteta morala mogla da se kreće oko 26.000 evra, pišu Novosti.

Čovek koji je kriv za udes u kome je dvoje ljudi poginulo, odmah je uhapšen i nalazi se u pritvoru. U nalogu za njegovo privođenje stoji otužnica u kojoj se navodi da "se radi o ubistvu iz nehata, u saobraćaju".

foto: Printscreen / FACEBOOK, WDR AKTUELL

Isti dnevnik, donosi i opsežnu analizu o auto-putu A2, koji je okarakterisan kao "saobraćajnica sa velikim rizikom".

Podsećanja radi, stravična nesreća u kojoj je poginuo Šaban Šaulić, a kasnije u bolnici podlegao povredama i njegov dugogodišnji prijatelj Mirsad Kerić koji je upravljao njihovim automobilom, dogodila se u nedelju ujutru kada se legendarni pevač vraćao sa nastupa.

foto: Printscreen / FACEBOOK, WDR AKTUELL

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.