UHAPŠEN PIJANI VOZAČ KOJI SE ZAKUCAO U AUTO ŠABANA ŠAULIĆA: Odgovaraće za OVO KRIVIČNO DELO!
Sudija je u ponedeljak popodne izdao nalog za hapšenje ovog 34-godišnjeg muškarca, te se on sada nalazi u pritvoru, Foto: Printscreen Youtube

konačno

UHAPŠEN PIJANI VOZAČ KOJI SE ZAKUCAO U AUTO ŠABANA ŠAULIĆA: Odgovaraće za OVO KRIVIČNO DELO!

Vozač "mazde" koji je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Šaban Šaulić i njegov dugogodišnji prijatelj Mirsad Kerić, nalazi se u pritvoru

Objavljeno: 14:22h

Saobraćajnu nesreću koju je kako se sumnja izazvao vozač "mazde" u kojoj je poginuo Šaban Šaulić i njegov dugogodišnji prijatelj Mirsad Kerić, nalazi se upritvoru.

Jedna od optužbi za koju se tereti jeste teško ubistvo u saobraćaju

Sudija je u ponedeljak popodne izdao nalog za hapšenje ovog 34-godišnjeg muškarca, te se on sada nalazi u pritvoru.

Nemački mediji su preneli da se tamošnje tužilaštvo obratilo stručnjaku kako bi se razjasnili detalji nesreće u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić.

animljivo je i da "mazda" kojom je 34-godišnjak upravljao nije u njegovom vlasništvu, niti on ima prijavljeno mesto boravka u Nemačkoj, preneo je "Vestfalen Blat".

Upravo bi angažovani stručnjaci trebalo da utvrde na koji način je došao u posed automobila kojim se zakucao u zadnji deo "seata" u kom su bili Šaulić i Kerić.Uz to, nemačka policija poziva i sve građane koji su posvedočili ovoj tragičnoj nesreći da se obrate policiji kako bi pomogli istrazi koja će razrešiti sve detalje nesreće. (Espreso.co.rs /Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.